یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۱:۲۷ب.ظ
::آخرین مطلب 5 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

جهادگران سلامت در دَهکویه؛ خدمات دندان‌پزشکی به ۱۱۰ شهروند

درمانگاه جهادی دندان‌پزشکی به همت بسیج جامعه پزشکان و گروه جهادی شهید رهنمون، همزمان با هفته دفاع مقدس در دهکویه لارستان برپا شد و ۱۱۰ نفر از اهالی این منطقه…

درمانگاه جهادی دندان‌پزشکی به همت بسیج جامعه پزشکان و گروه جهادی شهید رهنمون، همزمان با هفته دفاع مقدس در دهکویه لارستان برپا شد و ۱۱۰ نفر از اهالی این منطقه از خدمات رایگان درمانی بهره‌مند شدند.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از مفدا لارستان؛ به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، درمانگاه جهادی دندان‌پزشکی به همت بسیج جامعه پزشکان و گروه جهادی شهید رهنمون در منطقه دهکویه لارستان برپا شد و در آن به بیش از ۱۱۰ نفر از شهروندان خدمات رایگان ارائه گردید.

این اقدام جهادی که با استقبال گسترده و پرشور اهالی دهکویه همراه بود، با حضور سه دندان‌پزشک داوطلب برگزار شد و در جریان آن، خدمات متنوعی از قبیل کشیدن دندان برای ۴۰ نفر، پر کردن دندان برای ۳ نفر و معاینه ۷۰ نفر از مراجعان به انجام رسید.

سرپرست این گروه جهادی در گفتگو با مفدا لارستان، ضمن تبریک آغاز هفته دفاع مقدس و تقدیر از پزشکان و خادمانی که در این اردوی جهادی همکاری داشتند، اظهار داشت: بسیج جامعه پزشکان لارستان در طول سالیان اخیر با برپایی درمانگاه‌های جهادی در مناطق مختلف شهرستان و ارائه خدمات به مردم محروم، گام‌های مؤثری در حوزه سلامت برداشته است.

وی افزود: حضور کثیر پزشکان و نیروهای جهادی در این اقدامات خداپسندانه و عام‌المنفعه، نشان از تعهد این قشر به هموطنان خود دارد.

در ادامه تصریح کرد: هدف ما از اجرای این پروژه‌ها، خدمت‌رسانی به هموطنانی است که به علت بُعد مسافت و محرومیت، دسترسی کمتری به خدمات درمانی دارند و این اقدامات در راستای محرومیت‌زدایی به مرحله اجرا درآمده است.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۱۲:۰۶ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین