یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۶:۴۰
::آخرین مطلب 1 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

كشك و كدو- کره جوش

مطبخ بي‌بي را اين هفته مهمان گلناز زماني لاري هستيم كه دو نوع غذاي سنتي ويژه فصل تابستان را از شيراز برايمان فرستاده‌اند و خواسته‌اند در صفحه بي‌بي بانو چاپ…

مطبخ بي‌بي را اين هفته مهمان گلناز زماني لاري هستيم كه دو نوع غذاي سنتي ويژه فصل تابستان را از شيراز برايمان فرستاده‌اند و خواسته‌اند در صفحه بي‌بي بانو چاپ شود. با سپاس از اين بانوي بزرگوار و خواننده گرامي كه ما را مهمان سفره سنتي خانه خودشان كرده‌اند.

كره جوش
مواد لازم:

پيازداغ: 2 قاشق غذاخوري
مغز گردوي نرم شده: 3 قاشق غذاخوري
كشك: 400 گرم
خيار سبز: به اندازه لازم (2 عدد متوسط)
نعناع: به اندازه لازم
ادويه:  به اندازه لازم

طرز تهيه:

پيازداغ را با ادويه و مغز گردو مخلوط كرده روي حرارت گذاشته كمي تفت مي‌دهيم. نعناع و كشك را كه با مقداري آب مخلوط كرده‌ايم به مواد اضافه مي‌كنيم و حدود 7 تا 10 دقيقه مي‌گذاريم تا بجوشد بعد شعله را خاموش كرده خيار سبزها را رنده مي‌كنيم و به مواد مي‌افزاييم. غذا آماده خوردن است.

كشك و كدو
مواد لازم:

كدو: يك كيلو
پياز داغ: 2 قاشق غذاخوري
كشك: 400 گرم
زردچوبه، فلفل و نمك به اندازه لازم
نعناع خشك: به اندازه لازم
 
طرز تهيه:

كدوها را پوست گرفته و خرد مي‌كنيم و با پيازداغ و ادويه و يك استكان آب مخلوط كرده مي‌گذاريم روي شعله اجاق گاز تا بجوشد و خوب نرم و پخته شود. بعد از پخته شدن،  نعناع و بعد از چند دقيقه كشك آب كرده را اضافه كرده اضافه مي‌كنيم و حدود 10 الي 15 دقيقه مي‌جوشانيم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین