مطبخ بيبي را اين هفته مهمان گلناز زماني لاري هستيم كه دو نوع غذاي سنتي ويژه فصل تابستان را از شيراز برايمان فرستادهاند و خواستهاند در صفحه بيبي بانو چاپ…
مطبخ بيبي را اين هفته مهمان گلناز زماني لاري هستيم كه دو نوع غذاي سنتي ويژه فصل تابستان را از شيراز برايمان فرستادهاند و خواستهاند در صفحه بيبي بانو چاپ شود. با سپاس از اين بانوي بزرگوار و خواننده گرامي كه ما را مهمان سفره سنتي خانه خودشان كردهاند.
كره جوش
مواد لازم:
پيازداغ: ۲ قاشق غذاخوري
مغز گردوي نرم شده: ۳ قاشق غذاخوري
كشك: ۴۰۰ گرم
خيار سبز: به اندازه لازم (۲ عدد متوسط)
نعناع: به اندازه لازم
ادويه: به اندازه لازم
طرز تهيه:
پيازداغ را با ادويه و مغز گردو مخلوط كرده روي حرارت گذاشته كمي تفت ميدهيم. نعناع و كشك را كه با مقداري آب مخلوط كردهايم به مواد اضافه ميكنيم و حدود ۷ تا ۱۰ دقيقه ميگذاريم تا بجوشد بعد شعله را خاموش كرده خيار سبزها را رنده ميكنيم و به مواد ميافزاييم. غذا آماده خوردن است.
كشك و كدو
مواد لازم:
كدو: يك كيلو
پياز داغ: ۲ قاشق غذاخوري
كشك: ۴۰۰ گرم
زردچوبه، فلفل و نمك به اندازه لازم
نعناع خشك: به اندازه لازم
طرز تهيه:
كدوها را پوست گرفته و خرد ميكنيم و با پيازداغ و ادويه و يك استكان آب مخلوط كرده ميگذاريم روي شعله اجاق گاز تا بجوشد و خوب نرم و پخته شود. بعد از پخته شدن، نعناع و بعد از چند دقيقه كشك آب كرده را اضافه كرده اضافه ميكنيم و حدود ۱۰ الي ۱۵ دقيقه ميجوشانيم.