مواد لازم: گوشت: ۳۰۰ يا ۲۵۰ گرمبادمجان متوسط: ۳ عددگوجه: ۲ عددپياز: ۱ عددنخود لپه: نصف استكانروغن: به ميزان لازمنعناع خشك: ۲ قاشق غذاخوري سرصافآب، نمك، فلفل، زردچوبه: به ميزان…
مواد لازم:
گوشت: ۳۰۰ يا ۲۵۰ گرم
بادمجان متوسط: ۳ عدد
گوجه: ۲ عدد
پياز: ۱ عدد
نخود لپه: نصف استكان
روغن: به ميزان لازم
نعناع خشك: ۲ قاشق غذاخوري سرصاف
آب، نمك، فلفل، زردچوبه: به ميزان لازم
رب گوجه: در صورت تمايل يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
ابتدا نخودهاي لپه شده را شسته و ۲ ساعت بگذاريد تا خيس بخورد. گوشتها را شسته و چند تكه كنيد و در قابلمه ريخته و با مقداري آب، بجوشانيد و كف ان را گرفته و دور بريزيد. پيازها را نگيني كرده و با گوجه رنده شده و نخود همراه با نمك و فلفل و زردچوبه، به آب گوشت اضافه كنيد. ضمن اين كه آب گوشت كمكم ميپزد، شما بادمجانها را كه قبلاً پوست گرفته و چند تكه كرده و كمي نمك زدهايد را بشوييد،آبهاي اضافي ان كه چكيد، در روغن سرخ كرده و در نيم ساعت آخر؛ به آب گوشت اضافه و شعله را كم كنيد. نعناع داغ را هم درست كنيد و در ۱۰ دقيقه آخر همراه با رب گوجه داخل قابلمه بريزيد تا عطر و طعم بگيرد. اين غذا هم با نان و هم با پلو ميشود خورد.