چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱:۱۰ق.ظ
::آخرین مطلب 2 ساعت پیش | افراد آنلاین: 1

خورشت بادمجان با طعم نعناع

مواد لازم: گوشت: ۳۰۰ يا ۲۵۰ گرمبادمجان متوسط: ۳ عددگوجه: ۲ عددپياز: ۱ عددنخود لپه: نصف استكانروغن: به ميزان لازمنعناع خشك: ۲ قاشق غذاخوري سرصافآب، نمك، فلفل، زردچوبه: به ميزان…

مواد لازم:

گوشت: ۳۰۰ يا ۲۵۰ گرم
بادمجان متوسط: ۳ عدد
گوجه: ۲ عدد
پياز: ۱ عدد
نخود لپه: نصف استكان
روغن: به ميزان لازم
نعناع خشك: ۲ قاشق غذاخوري سرصاف
آب، نمك، فلفل، زردچوبه: به ميزان لازم
رب گوجه: در صورت تمايل يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

ابتدا نخودهاي لپه شده را شسته و  ۲ ساعت بگذاريد تا خيس بخورد. گوشت‌ها را شسته و چند تكه كنيد و در قابلمه ريخته و با مقداري آب، بجوشانيد و كف ان را گرفته و دور بريزيد. پيازها را نگيني كرده و با گوجه رنده شده و نخود همراه با نمك و فلفل و زردچوبه، به آب گوشت اضافه كنيد. ضمن اين كه آب گوشت كم‌كم مي‌پزد، شما بادمجان‌ها را كه قبلاً پوست گرفته‌ و چند تكه كرده و كمي نمك زده‌ايد را بشوييد،‌آبهاي اضافي ان كه چكيد، در روغن سرخ كرده و در نيم ساعت آخر؛ به آب گوشت اضافه و شعله را كم كنيد. نعناع داغ را هم درست كنيد و در ۱۰ دقيقه آخر همراه با رب گوجه  داخل قابلمه بريزيد تا عطر و طعم بگيرد. اين غذا هم با نان و هم با پلو مي‌شود خورد.

نوشته شده در تاریخ:شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۶:۴۷ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین