مواد لازم: برنج: ۲ ليوانگوجه فرنگي سرخ آبدار: نيم كيلوپياز: يك عدددارچين:نصف قاشق غذاخوريزردچوبه و نمك و فلفل: به دلخواهروغن: به دلخواه طرز تهيه: ابتدا برنج را شسته و با…
مواد لازم:
برنج: ۲ ليوان
گوجه فرنگي سرخ آبدار: نيم كيلو
پياز: يك عدد
دارچين:نصف قاشق غذاخوري
زردچوبه و نمك و فلفل: به دلخواه
روغن: به دلخواه
طرز تهيه:
ابتدا برنج را شسته و با مقداري آب چند ساعتي ميگذاريم تا خيس بخورد. پياز را خرد كرده با مقداري روغن، كمي تفت ميدهيم. گوجه فرنگيها را شسته و رنده ميكنيم و آب گوجه رنده شده را برروي پياز داغ ريخته با كمي نمك و فلفل و زردچوبه ربع ساعتي جوش ميدهيم. سپس برنج خيس خورده را به مواد درون قابلمه اضافه ميكنيم و قدري آب روي برنج ميريزيم به طوري يك بند انگشت آب روي برنج بالا بيايد. وقتي كه جوش خورد و برنج مغزپخت شد، دارچين روي آن ريخته كمي هم ميزنيم و بعد روغن را داغ كرده و روي برنج ميريزيم و ميگذاريم تا دم بكشد. دمي را ميتوان با هم با ترشي هم با سالاد صرف كرد.