چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱:۱۷ق.ظ
::آخرین مطلب 2 ساعت پیش | افراد آنلاین: 0

(دَمي) دمپخت گوجه فرنگي

 مواد لازم: برنج: ۲ ليوانگوجه فرنگي سرخ آبدار: نيم كيلوپياز: يك عدددارچين:‌نصف قاشق غذاخوريزردچوبه و نمك و فلفل: به دلخواهروغن: به دلخواه طرز تهيه: ابتدا برنج را شسته و با…

 مواد لازم:

برنج: ۲ ليوان
گوجه فرنگي سرخ آبدار: نيم كيلو
پياز: يك عدد
دارچين:‌نصف قاشق غذاخوري
زردچوبه و نمك و فلفل: به دلخواه
روغن: به دلخواه

طرز تهيه:

ابتدا برنج را شسته و با مقداري آب چند ساعتي مي‌گذاريم تا خيس بخورد. پياز را خرد كرده با مقداري روغن، كمي تفت مي‌دهيم. گوجه فرنگي‌ها را شسته و رنده مي‌كنيم و آب گوجه رنده شده را برروي پياز داغ ريخته با كمي نمك و فلفل و زردچوبه ربع ساعتي جوش مي‌دهيم. سپس برنج خيس خورده را به مواد درون قابلمه اضافه مي‌كنيم و قدري آب روي برنج مي‌ريزيم به طوري يك بند انگشت آب روي برنج بالا بيايد. وقتي كه جوش خورد و برنج مغزپخت شد، دارچين روي آن ريخته كمي هم مي‌زنيم  و بعد روغن را داغ كرده و روي برنج مي‌ريزيم و مي‌گذاريم تا دم بكشد. دمي را مي‌توان با هم با ترشي هم با سالاد صرف كرد.

نوشته شده در تاریخ:شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۶:۵۲ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین