مطبخ بيبي را اين هفته مهمان سفره سنتي و به قول خودشان فقيرانه بانو صغري اسماعيلي از لار هستيم كه طرز تهيه پپلس را كه يك نمونه از غذاهاي بسيار…
مطبخ بيبي را اين هفته مهمان سفره سنتي و به قول خودشان فقيرانه بانو صغري اسماعيلي از لار هستيم كه طرز تهيه پپلس را كه يك نمونه از غذاهاي بسيار قديمي و اصيل و خوشمزه لار ميباشد را برايمان فرستادهاند. با سپاس از اين كدبانوي عزيز به ايشان خسته نباشيد نيز ميگوييم و منتظر ارسال طرز تهيه غذاهاي ديگر سنتي لاري هستيم.
مواد لازم:
نان خشك و تميز: تقريبا نيم كيلو
ميگوي ريز و خشك: ۲۵۰ تا ۲۰۰ گرم
تخممرغ: ۲ عدد
گوجه فرنگي متوسط: ۵ عدد
پيازداغ: ۴ قاشق غذاخوري
شويد خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
پودر ليمو و فلفل و نمك و زردچوبه: به اندازه لازم
آب: به اندازه كافي
طرز تهيه:
ميگوها را قبلا خيس ميكنيم. گوجهها را هم رنده كرده و با پيازداغ و شويد و ادويه در قابلمه ريخته تا تفت كه خورد آب به آن ميافزاييم. وقتي به جوش آمد تخممرغها را به آن اضافه ميكنيم و دوباره جوش كه خورد، نانهاي خشك كه خرد كردهايم به داخل مخلفات درون قابلمه ميريزيم و هم ميزنيم. بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقيقه وقتي خوب جا افتاد (با شعله ملايم) شعله را خاموش كرده آش نان يا پپلس آماده خوردن است. در صورتي كه پودر ليمو عماني نداشتيد ميتوانيد از آب ليمو يا ليموي تازه استفاده كنيد و نوش جان نماييد. لازم به ذكر است اين غذا را هم ميتوان بدون تخممرغ تهيه كرد بستگي به ذائقه شما دارد.