همزمان با روز جهانی غذا، همایش تجلیل از تولیدکنندگان صنعت غذا لارستان برگزارشد .به گزارش میلادلارستان به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان، در این همایش که با…
همزمان با روز جهانی غذا، همایش تجلیل از تولیدکنندگان صنعت غذا لارستان برگزارشد .به گزارش میلادلارستان به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان، در این همایش که با حضور دکتر رئوفی رئیس و معاونین دانشکده علوم پزشکی، روسای ادارات و تولیدکنندگان و صنعتگران شهرستان برگزارگردید، از صنعتگران و فعالان عرصه صنعت مواد خوراکی و آرایشی بهداشتی تجلیل شد.
درابتدای همایش، دکتر جعفرپور معاونت غذا و داروی دانشکده با بیان اینکه قوانین سختگیرانه ای در حوزه غذا در سطح ملی و بین المللی وجود دارد، خاطر نشان کرد : همه دست اندرکاران تولید و تهیه غذا در قبال مسئولیتی که قبول کرده اند ،میبایست اطمینان حاصل کنند که محصول تولیدی با اطمینان خاطر به جامعه ارائه می شود. در ادامه مراسم دکتر رئوفی در سخنانی اظهار داشت: غذا یک موضوع مهم در دین،علم و پزشکی است و محور بسیاری از دغدغه هاست و به همین دلیل در علوم پزشکی این موضوع مطرح میباشد که غذا به عنوان دارو معرفی گردد.
گفتنی است در پایان مراسم از ۵ واحد تولیدی صنعتی و ۳مسوول فنی برتر در سال ۹۵ در زمینه صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی فعال در شهرستان با اهدای لوح یادبود تجلیل شد.