میلاد لارستان: چند روزی است که از انتصاب رئیس جدید دانشکده علوم پزشکی لارستان می گذرد و نیاز است تا ضمن خوش آمدگویی به جناب آقای کریمی و آرزوی موفقیت…
میلاد لارستان: چند روزی است که از انتصاب رئیس جدید دانشکده علوم پزشکی لارستان می گذرد و نیاز است تا ضمن خوش آمدگویی به جناب آقای کریمی و آرزوی موفقیت برای ایشان، در این ابتدای شروع فعالیت چند نکته را به عنوان دغدغه مردم برای ایشان مطرح و یادآوری کرد.
مقوله بهداشت، درمان و اموزش پزشکی به لحاظ انکه با آحاد جامعه در ارتباط است از اهمیت ویژه ای برخوردار است. به ویژه در منطقه ای همچون لارستان به لحاظ شاخصه های مختلف موضوع پزشکی از اهمیت خاص تری برخوردار است.
شهرستان لارستان با توجه به پراکندگی جمعیت، عقب ماندگی در سالیان گذشته، همجواری با استانهای محروم، قرارگیری در محور ترانزیتی، وجود پتانسیل خیرین، ارتباط مردما این سرزمین با سایر کشورها، فاصله زیاد تا مرکز استان و غیره نیازمند توجه ویژه و جدی در امر بهداشت و درمان است.
به همین دلائل، شاید لازم باشد در ابتدای شروع به کار دکتر کریمی که دارای سابقه مدیریتی در سطح مدیرکلی هستند، نکاتی برای یاداوری در اختیار ایشان قرار گیرد.
*ارتقاء شاخص های درمان در بیمارستان امام رضا(ع) شهر لار
بیمارستان امام رضا(ع) شهر لار به دلیل گستردگی و سابقه از جمله بیمارستان های مهم در استان به خصوص در جنوب فارس محسوب می شود. چرا که سالانه به تعداد زیادی از بیماران خدمات ارائه می کند که به همین جهت توقع می رود خدمات متنوع و با کیفیت در آن ارائه شود که تحقق این مهم نیازمند ایجاد زیرساخت ها، رفع کمبودها، افزایش تجهیزات، استقرار پزشکان و غیره در این مرکز درمانی مهم در منطقه است.
*حفظ و ارتقاء رتبه بیمارستان های زیرپوشش دانشکده علوم پزشکی لارستان
دانشکده علوم پزشکی لارستان، علاوه بر بیمارستان امام رضا(ع) شهر لار، بیمارستان امیدوار شهر اوز، بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) بیرم و بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) شهرستان خنج را در زیرمجموعه دارد. به همین دلیل می بایست علاوه بر فراهم آوری حداکثری زیرساخت های درمانی در آنها، تمام تلاش ها را برای افزایش رتبه، تخصیص اعتبارات مناسب، اختصاص متخصص و غیره برای هریک از انها در نظر گرفته شود.
*راه اندازی بیمارستان های جویم و صحرای باغ
سالیان متمادی از زمان شروع احداث بیمارستان بخش جویم می گذرد که متأسفانه تاکنون به نتیجه مطلوب مورد درخواست مردم نرسیده و نیاز است تا با یک برنامه ریزی منسجم و کارشناسانه نواقص ها برطرف و با ایجاد زیرساخت های لازم این مهم به سرانجام برسد.
بیمارستان صحرای باغ نیز با توجه به فراهم بودن امکانات سخت افزاری مانند ساختمان و تجهیزات پزشکی، نیازمند اختصاص پزشک و کادر درمانی است و امید می رود با تدبیری مناسب به دریج روند خدمات دهی این مرکز خیرساز فراهم شود.
*پیگیری تحقق پذیرش بیماران خارجی در بیمارستان لار
چندی پیش، دکتر رئوفی، رئیس پیشین دانشکده علوم پزشکی لارستان از اخذ مجوز امکان پذیرش بیمارن خارجی در بیمارستان امام رضا(ع) شهر لار خبر داد که مایه خرسندی مردم شد. امید می رود با برنامه ریزی تیم مدیریتی جدید و استفاده از پتانسیل های موجود در لارستان مانند بهره گیری از ارتباط مردم با کشورهای حوزه خلیج فارس و فرودگاه بین المللی لارستان در مدت زمانی کوتاه با فراهم سازی زیرساخت های لازم، زمینه پذیرش بیماران خارجی و توسعه گردشگری سلامت در این شهرستان فراهم شود.
*پیگیری احداث بیمارستان دوم در لار
با توجه به گذشت مدت زمان زیاد از احداث بیمارستان امام رضا(ع) شهر لار، فرسودگی بخش هایی از این مرکز درمانی، افزایش مراجعات به این بیمارستان و کمبود تخت در برخی از ایام سال، نیاز است رایزنی های لازم برای اخذ مجوز و همچنین جذب بودجه دولتی و تلاش برای مشارکت خیرین در این زمینه از سوی مسوولان استان. شهرستان و دانشکده علوم پزشکی لارستان صورت گیرد.
*افزایش رشته های پزشکی در دانشکده های علوم پزشکی لارستان
یکی از معیارهایی که می تواند زیرساخت های جذب اساتید، متخصصین و همچنین تأمین نیروی مورد نیاز را فراهم سازد، افزایش رشته ها در دانشکده های زیرمجموعه دانشکده علوم پزشکی لارستان متناسب با نیازسنجی های منطقه است. در این زمینه می توان با همکاری نماینده مردم اقدامات اساسی و ماندگار صورت داد.
*برنامه ریزی برای تسریع در ساخت پردیس دانشگاه
توسعه فعالیت های علمی در دانشکده علوم پزشکی لارستان نیازمند فضای فیزیکی است که خوشبختانه با احداث پردیس دانشگاه از سوی خیرین گام های وثری برداشته شده است اما سرعت عملیاتی کردن این طرح مهم بسیار کُند و محدود در حال انجام است که گویا نیازمند پیگیری مسوولان برای رفع موانع و همچنین رایزنی برای ترغیب مشارکت خیرین در اجرای این پروژه است. البته باید این نکته را نیز یادآوری کرد که لازم است با پیگیری مسوولان و به ویژه نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با در نظر گرفتن ردیف بودجه ای برای پردیس دانشگاه علوم پزشکی لارستان علاوه بر دلگرمی خیرین، در به ثمر رسیدن هر چه سریعتر این مهم تلاش کرد.
*ارتقاء دانشکده علوم پزشکی لارستان به دانشگاه
یکی از خواسته های دیرینه و به حق مردم و خیرین لارستانی، ارتقاء دانشکده علوم پزشکی لارستان به دانشگاه است که برای تحقق این امر، می بایست با اقدمات کارشناسی و پیگیری های جدی زیرساخت های لازم همچون ایجاد دانشکده سوم را فراهم ساخت.
*تعامل مناسب با رسانه ها
در دنیای کنونی نقش موثر رسانه ها بر هیچکس پوشیده نیست به همین دلیل نیاز است تا همه مسوولان با اعتماد بر رسانه های فعال در منطقه و با تکیه بر جایگاه مهم آنها علاوه بر معرفی دستاوردها، از پتانسیل تأثیرگذار انها برای بیان کمبودها و تحقق درخواست استفاده کنند و با پاسخگویی مناسب به انتقادات که اکثر آن درخواست های مردمی و از سردلسوزی است، تعامل مناسبی داشته باشند.
آنچه نیاز به تأکید دارد، به ثمرنشستن پیشرفت و توسعه در فعالیت ها و خدمت به مردم فقط با تعامل، تلاش، همکاری و همراهی مسوولان و مردم در سطوح مختلف نیاز دارد.
ایجادشبکه بهداشت ودرمان در اوز وهم چنین کمک در تسریع درکار بیمارستان درحال ساخت ۱۲۰ تختی اوز هم باید دراولویت کاری دگترکریمی باشد
تسریع در راه اندازی شبکه بهداشت و درمان اوز هم موجب ارتقا رتبه دانشکده لارستان و هم موجب تسریع خدمت رسانی به بخش ۵۰ هزار نفری اوز میشود لازم است بدانیم در اوز هنوز برای یک خودکار و کاغذ ساده باید از چند مرجع در مرکز امضا گرفت ان هم بدهند یا نه
باید بدانیم ارتقای بخش ها و امکانات در ان ها مهم ترین عامل پیشرفت لارستان بزرگ است و شانس استان شدن ان را بسیار بالا میبرد
بنظر من شبکه بهداشت اوز باید راه اندازی شود. مثلا کازرون با اینکه دانشگاه علوم پزشکی نداره ولی برای انجام خدمات بهتر علاوه بر شبکه بهداشت کازرون. چنارشاهیجان هم شبکه بهداشت داره. و خدمات رسانی خیلی بهتر انجام میشه
دراستان فارس. بسیاری از بخشهای. کوچک که حتی. بیمارستان هم. ندارند. دارای. شیکه بهداشت. ودرمان مستقل هستند. مانند بخش. اباده طشک. کامفیروز. چنارشاهیجان. بیضا. زرقان. سرچهان بوانات و……. درحالیکه بخش بزرگ. اوز دارای بیمارستان ودانشکده بهداشت هم می باشد