در پی درج مطلبی با عنوان “سرانجام بزرگترین «کتابخانه مرکزی کشور» در لارستان به کجا رسید؟ در میلادلارستان و درخواست پاسخگویی در این زمینه، روابط عمومی معاونت اداره کل و اداره…
در پی درج مطلبی با عنوان “سرانجام بزرگترین «کتابخانه مرکزی کشور» در لارستان به کجا رسید؟ در میلادلارستان و درخواست پاسخگویی در این زمینه، روابط عمومی معاونت اداره کل و اداره کتابخانه های لارستان جوابیه ای به میلاد لارستان ارسال نمود که متن آن به شرح زیر است:
مدیرمسئول محترم میلادلارستان
باسلام و تحیات
احتراما در پاسخ به سوال مدیر مسئول محترم روزنامه میلاد لارستان در روزنامه مورخ ۱۹/۹/۹۶ مبنی بر اینکه از ۵ کتابخانه مصوب شده کدامیک محقق گردیده ، به استحضار می رساند”
بنا بر پیگیریهای بعمل آمده از سال ۹۰ تاکنون هیچ پروژه ای در زمینه ساخت کتابخانه در سطح شهرستان مصوب نگردیده است لیکن در حال حاضر سه پروژه کتابخانه از مصوبات سفر ریاست جمهوری که در سال ۸۸ مصوب و شروع به ساخت گردیده است عبارتند از: کتابخانه مرکزی در مساحت حدود ۳۵۰۰ متر مربع ( مجری طرح اداره کل مسکن و شهرسازی ) کتابخانه آیت ا… حقانی در مساحت ۴۵۰ متر مربع ( مجری طرح اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس ) و کتابخانه بنارویه در مساحت ۳۵۰ متر مربع ( مجری طرح اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس )
لازم به ذکر است:
۱) کتابخانه آیت ا… حقانی بیرم در مراحل پایانی ساخت بوده و آماده تحویل و بهره برداری است.
۲ کتابخانه مرکزی لار که یکی از بزرگترین کتابخانه های استان و کشور می باشد نیز با پیشرفت فیزیکی بیش از ۷۰ درصد پس از ۴ سال وقفه از بهمن سال ۹۵ با حمایتهای نماینده محترم لارستان – فرمانداری و اداره کل مسکن و شهرسازی با اعتباری بالغ بر ده میلیارد ریال مجددا شروع به کار کرده که امید است با تخصیص اعتبارات سال جاری۹۶، ساختمان کتابخانه مرکزی تا پایان سال ۹۷ آماده بهره برداری گردد.
۳) پروژه کتابخانه شهر بنارویه نیز با پیشرفت فیزیکی ۴۵ درصدی مدت ۵ سال است که به دلیل مشکلات فنی ساختمان به حالت تعلیق درآمده که با پیگیری های بعمل آمده مقرر گردیده با اعتبارات مصوب سال ۹۵ و ۹۶ به مبلغ حدود سه میلیارد و پانصد میلیون ریال مقاوم سازی گردد.
لارستان با داشتن ۱۷ کتابخانه نهادی و مستقل و نیز ۸ کتابخانه بزرگ خیر ساز ، یکی از بزرگترین بسترهای فرهنگ کتاب و کتابخوانی را در سطح استان دارد. لارستان با غنای تاریخی وفرهنگی خود که مهد عالمان ومجاهدان وادیبان بزرگی چون حضرت آیت الله آیت الهی وآیت الله مجتبی موسوی لاری بوده وصدها نویسنده و محقق را در دامن خود پرورانده بیش از پیش نیاز مند حمایت ومهربانی مردم و مسئولین برای رسیدن به جایگاه واقعی خود می باشد، لذا باید با وحدت رویه، تعامل و برنامهریزی دقیق و هدفدار بتوان برخی از خلأهای فرهنگی موجود در سطح شهرستان را با افزایش سرانه مطالعه افراد پر نمود تا این شهرستان بیش از پیش در مسیر پیشرفت قرار گیرد .
در این راه رسانه ها نقش بسزایی در اطلاع رسانی این معضل اجتماعی. داشته و دارند؛ از این جهت بايد شاهد انعكاس جلسات نقد و بررسي كتاب، آمار دقيق كتابخانهها و كتاب فروشیها و علاوه بر آن حركتهای مختلف دولتی و غيردولتی در زمينه كتاب و كتاب خوانی برای گسترش فرهنگ مطالعه در سطح شهرستان باشیم،
آقای معتمد عزیز
تا وقتی مردم به علم کتاب اهمیت ندن کاری از پیش نمیره شما هرچی می خوایی تلاش کن بی فایده هستمن از سال۸۵ یادمه میگفتن اینجا قراره کتابخونه بشه نشد که نشد تا کی …۱۱سال گذشته و بازم هیچ