برداشت خارک و رطب از دو هزار و ۷۰۰ هکتار نخلستانهای خنج آغاز شد . به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبر گزاری صدا وسیما، مدیر جهاد کشاورزی خنج…
برداشت خارک و رطب از دو هزار و ۷۰۰ هکتار نخلستانهای خنج آغاز شد .
به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبر گزاری صدا وسیما، مدیر جهاد کشاورزی خنج گفت: برداشت رطب و خارک از نیمه دوم مرداد در این شهرستان آغاز وتا پایان شهریور ادامه دارد .
بستان اسلامی پیش بینی کرد: تا پایان تابستان بیش از پنج هزار تن خارک و رطب و تا پایان مهرماه بیش از ۱۶ هزار تن خرمای خشک از ۲ هزار و ۷۰۰ هکتار نخلستانهای مثمر برداشت و به بازار داخلی و خارجی صادر شود .
اسلامی افزود: شهرستان خنج با تولید سالانه ۲۰ هزار تن خرمایتر وخشک، یکی از قطبهای مهم تولید این محصول در استان فارس است.
هلیله ای، خاصوئی، شاهانی، کبکاب، پنجه عروسی، مجول و گیهانی از مهمترین واریتههای خرما در خنج است که علاوه بر تامین نیاز داخلی به استانهای فارس ، تهران یزد واصفهان و شهرهای شمالی کشور و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر میشود.