فرماندار ویژه لارستان از دستگاههای اجرایی خواست تا از ظرفیت فضای مجازی، شبكههای اجتماعی و خبرگزاریها برای انتشار گسترده دستاوردهای انقلاب استفاده كرده و با برنامههای جدید و نو به صحنه…
فرماندار ویژه لارستان از دستگاههای اجرایی خواست تا از ظرفیت فضای مجازی، شبكههای اجتماعی و خبرگزاریها برای انتشار گسترده دستاوردهای انقلاب استفاده كرده و با برنامههای جدید و نو به صحنه بیایند
به گزارش میلادلارستان به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه لارستان، جلیل حسنی در سومین جلسه ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی این شهرستان گفت: برای تثبیت و ثبات انقلاب، خون هزاران هزارشهید ریخته شده است و برای پیروزی انقلاب سختیها و هزینههای زیادی را پرداخت کردهایم و در کل خون دلها خورده شده است که این درخت امروز تنومند و چهل ساله شود، بنابراین همه وظیفه داریم تا از دستاوردهای نظام و انقلاب حفاظت و پاسداری کنیم.
وی ادامه داد: امروز این انقلاب به برکت خون مقدس شهدا، رهبری های حضرت امام خمینی(ره) و تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و مقاومت مردم، در برابر بزرگترین تهدیدها و تحریمهای دشمنان استوار و محکم ایستاده است و به چنین ملت و نظامی افتخار میکنیم.
فرماندار ویژه لارستان وحدت و اتحاد مردم، رهبریهای داهیانه مقام معظم رهبری و اعتقادات دینی را نتیجه پیروزی و تداوم انقلاب دانست و افزود: در دوران رژیم ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی مردم در جابجایی قدرت هیچ تاثیری نداشتند، چرا که اگر در آن زمان میخواستند قدرت جابه جا شود، این قدرت همراه با کشت و کشتار، خونریزی و با چپاول همراه بود و هرکس زور و قدرت بیشتری داشت آن حاکم میشد و به نظر مردم هیچ اهمیتی نمیدادند، اما بعد از پیروزی انقلاب قریب به ۳۵ انتخابات سالم، پرشور و با حضور حداکثری مردم در کشور در صحت کامل برگزار شد که چشم جهانیان را به خود خیره کرده است و جابجایی قدرت در بدترین زمان ممکن شکل میگرفت، بدون این که امنیت مردم دچار خدشه شود.
معاون استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ادارات شهرستان از ظرفیت فضای مجازی و رسانهها استفاده کنند و دستاوردهای انقلاب را از طریق شبکههای اجتماعی، رسانهها و خبرگزاریها در اختیار مردم قرار دهند تا دشمنان نتوانند از طریق همین فضای مجازی جولان دهند و خدمات نظام را کمرنگ جلوه دهند.
وی با بیان اینکه به برکت این نظام و انقلاب اکثر زیرساختهای لازم در سراسر کشور فراهم و محرومیتزدایی شده است، تاکید کرد: امروز کمتر روستایی در منطقه لارستان داریم که بدون آب، برق، بهداشت، راه مناسب و یا تلفن باشد.
حسنی ادامه داد: جادههای اصلی، فرعی و روستایی ما افزایش پیدا کرده است و مردم امروز از راه دسترسی مناسبی برخوردارند و حتی سطح رفاه اجتماعی مردم نیز ارتقا پیدا کرده است و اینها به برکت آن آرمانگرایی و اعتقادات مردم است، البته هم سیاست خارجی، هم سیاست داخلی و هم چارچوب نظام مبتنی بر نظام اعتقادات دینی است و همه در راستای اعتقادات دینی و معنوی مردم است و یک مسیر روشنی را دنبال میکنند.
فرماندار ویژه لارستان گفت: همه دستگاههای اجرایی شهرستان با هماهنگی و وحدت و همافزایی برنامههای خود را در یک سبد مشخص متمرکز و بومیگرایی كنند و متناسب با مقتضیات شهرستان انجام و برنامههای فرهنگی متناسب با خواست و در راستای نیازهای مردم شکل بگیرد.
وی با تاکید بر اینکه برنامهها باید متناسب با شان خود انقلاب برگزار شود، گفت: دستگاههای اجرایی شهرستان بهخصوص شهرداران و بخشداران از مشارکت آحاد مردم استفاده کنند و مردم را در نظر بگیرند چراکه انقلاب مربوط به مردم است و وظیفه ما متولیان اجرایی شهرستان، هدایت، بسترسازی و روانسازی برای اجرای برنامهها با حضور قشرهای مختلف مردم در صحنه است.
فرماندار ویژه لارستان گفت: برنامههای دهه فجر و چهل سالگی انقلاب نباید به هیچ وجه تمام و کمال دولتی شود و خدایی نکرده مردم احساس نکنند که انقلاب مربوط به حاکمیت است، بلکه برعکس انقلاب مال مردم است و مردم اصل هستند.
حسنی یادآور شد: دستگاههای اجرایی شهرستان در ۴۰ سالگی انقلاب و در ایامالله دهه فجر، پویاتر و فعال تر عمل کنند و با برنامههای جدید و نو به صحنه بیایند و هر دستگاهی به صورت خاص و جداگانه اقدامات ودستاوردهای چهل سالگی انقلاب را در قالب بروشور، کلیپ و یا از طریق تابلوهای تبلیغاتی برای مردم تشریح كنند.
وی در ادامه خطاب به روسای ادارات این شهرستان گفت: بیان عملکردها باید تاثیرگذار، گسترده و با تدبیر و البته کم هزینه باشد و تناسبی بین حدود انتظارات مردم ایجاد شود. فرماندار ویژه لارستان همچنین از کانونهای مساجد این شهرستان خواست تا برنامههای متنوعی را در ایامالله دهه پرفروغ فجر در مساجد و حسینیهها اجرایی كنند. وی در پایان از همه کمیتههای تخصصی ستاد چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی لارستان درخواست كرد تا برنامههایشان را درتمامی شهرها، روستاها و حتی مراکز عشایرنشین اجرایی كنند و دانشکده علوم پزشکی نیز خدمات بهداشتی و درمانی خود را گستردهتر کند.