شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۹:۱۰ق.ظ
::آخرین مطلب 9 ساعت پیش | افراد آنلاین: 0

کشت کنجد در مزارع خنج

بیش از ۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان خنج به کشت دانه روغنی کنجد اختصاص یافت. به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مدیر جهاد کشاورزی…

بیش از ۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان خنج به کشت دانه روغنی کنجد اختصاص یافت.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مدیر جهاد کشاورزی خنج گفت: دو هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان به روش مکانیزه به کشت کنجد اختصاص یافت که این میزان نسبت به پارسال سه برابر شد.

بستان اسلامی افزود: با توجه به مصرف بهینه آب تمامی مزارع کنجد به روش آبیاری قطره‌ای کشت شده است.

شهرستان خنج با تولید میانگین هزار و ۲۰۰ کیلوگرم دانه روغنی کنجد در هر هکتار از مراکز اصلی تولید این دانه روغنی در فارس است.

وی گفت: کورکی، سیف آباد، دشت لاغر و کورده، مهم‌ترین مناطق کشت محصول کنجد در شهرستان خنج است و پیش بینی می‌شود دو هزار تن محصول برداشت و روانه بازار شود.

دوره رشد کوتاه، کاشت بدون خاک ورزی، مقاومت بالای کنجد در برابر خشکی و کم آبی از ویژگی‌های این گیاه روغنی است.

کنجد گیاهی است یک ساله با ارتفاع حدود یک متر که قسمت انتهایی ساقه آن پوشیده از کرک است.

برگ‌های آن بیضی، باریک و نوک تیز است.

گل‌های آن به رنگ سفید یا قرمز، به طور تک تک در کناره برگ‌های قسمت انتهایی ساقه ظاهر می‌شوند.

کنجد دارای پروتئین، ویتامین‌های A، B۲، D، E، F و لسیتین است.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۹:۳۵ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین