سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۶:۴۹ب.ظ
::آخرین مطلب 58 دقیقه پیش | افراد آنلاین: 1

توليد محصول سالم گوجه فرنگي براي اولين بار در لارستان

با توجه به حساسيت مصرف سموم در محصولات تازه خوري، در سال زراعي جاري با همكاري كارشناسان مركز خدمات حومه در منطقه ي هرمودمهرخويي، محصول سالم گوجه فرنگي كشت و…

با توجه به حساسيت مصرف سموم در محصولات تازه خوري، در سال زراعي جاري با همكاري كارشناسان مركز خدمات حومه در منطقه ي هرمودمهرخويي، محصول سالم گوجه فرنگي كشت و توليد شده است.

به گزارش میلاد لارستان وبه نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی لارستان،علي ارغون معاون سازمان و مدير جهاد كشاورزي لارستان در این باره اظهار داشت: در اين طرح از ابتداي كشت تا زمان برداشت محصول، كليه عوامل خسارت زا با استفاده از تجهيزات و مواد غيرشيميايي از جمله كارتهاي زرد، تله هاي فرولايت هليوتيس و توتا و سموم غيرشيميايي كنترل شده است.

وی ادامه داد: اميد است با اجراي اين طرح، ساير كشاورزان به جاي استفاده از سموم شيميايي به استفاده از اين تجهيزات و مواد ترغيب شوند.

نوشته شده در تاریخ:دوشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱:۱۱ب.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین