مدیریت نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی لارستان در ارزیابی انجام شده بین ۱۵ دانشگاه علوم پزشکی سطح ۴ کشور حائز کسب…
مدیریت نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی لارستان در ارزیابی انجام شده بین ۱۵ دانشگاه علوم پزشکی سطح ۴ کشور حائز کسب رتبه نخست گردید.
به گزارش میلادلارستان به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، مهندس محمدرضا ساری مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشکده در این خصوص اظهار داشت: دانشکده علوم پزشکی لارستان در میان دانشگاهها و دانشکده های بهبهان، تربیت حیدریه، مراغه، خوی، اسدآباد، بم، گراش، شوشتر، اسفراین، سیرجان، خلخال، خمین، سراب و تربت جام، توانست مقام نخست را در ارزیابی انجام شده ی حوزه های متعدد از جمله پاسخگویی و پیگیری شکایات، ارزیابی شبکه های تحت پوشش، اجرای دقیق امور واگذار شده (صدور، تمدید و اصلاح مجوزهای بهداشتی غذایی و آشامیدنی) کسب نماید.
وی افزود: این موفقیت برای نخستین بار در دانشکده کسب شده که قطعا در پیشبرد اهداف کلان و اعتلای خانواده بزرگ علوم پزشکی لارستان مؤثر خواهد بود.
گفتنی است در کنار لارستان، دانشکده علوم پزشکی مراغه مقام دوم و دانشکده علوم پزشکی گراش مقام سوم را کسب کرده است.