میلاد لارستان: رئیس سابق شورای اسلامی شهر لار دلیل عدم توسعه اقتصادی در زیرساختها را عدم رشد اعتبارات سرمایهای و عمرانی شهرستانهای لارستان، خنج و گراش در سطح استان فارس دانست و افزود: متأسفانه شهرستان لارستان، توانسته فقط یک چهارم رشد متوسط استان فارس را در اعتبارات تملک و دارایی داشته باشد.
رئیس سابق شورای اسلامی شهر لار دلیل عدم توسعه اقتصادی در زیرساختها را عدم رشد اعتبارات سرمایهای و عمرانی شهرستانهای لارستان، خنج و گراش در سطح استان فارس دانست و افزود: متأسفانه شهرستان لارستان، توانسته فقط یک چهارم رشد متوسط استان فارس را در اعتبارات تملک و دارایی داشته باشد.
به گزارش میلاد لارستان؛ ابوطالب روئینا در نشست مشورتی لاری های مقیم تهران، شیراز، بندرعباس و غیره که صبح روز پنجشنبه ۵ فروردین ماه ۹۵ در تالار تجمعات شورای اسلامی شهر لار برگزار شد، با تشریح نحوه تهیه و تدوین سند چشمانداز توسعه لارستان و با اشاره به آمار استخراج شده برای این سند، گفت: این سند در قالب سه جلد کتاب به رشته تحریر در آمده تا با نگاهی به گذشته و سنجش وضعیت حال راهبرد اقتصادی مناسب برای توسعه آینده منطقه لارستان بزرگ برگزیده شود.
وی دلیل عدم توسعه اقتصادی در زیرساختها را عدم رشد اعتبارات سرمایهای و عمرانی شهرستانهای لارستان، خنج و گراش در سطح استان فارس دانست و افزود: متأسفانه شهرستان لارستان، توانسته فقط یک چهارم رشد متوسط استان فارس را در اعتبارات تملک و دارایی داشته باشد.
روئینا یکی دیگر از عوامل رشد توسعه اقتصادی لارستان بزرگ را مقایسه مانده سپردهها و تسهیلات بانکی برشمرد و تصریح کرد: در بازه زمانی سالهای ۸۵ تا ۹۰ با توجه به نقش موثر بانکها در سرمایهگذاری و پیشرفت، متأسفانه وضعیت شهرستانهای جنوب شرق فارس در این زمینه مطلوب نبوده است.
وی با ابراز نگرانی از شکاف زیاد میان سپردهها و میزان تسهیلات، بیان کرد: سرمایههای مردم شهرستانهای لارستان، خنج و گراش که در اختیار بانکهاست برای توسعه سایر مناطق استان استفاده شده و در خود منطقه کارایی نداشته است.
رئیس سابق شورای اسلامی شهر لار با اشاره به شاخصههای سنجش توسعه اقتصادی استان فارس، تصریح کرد: شاخصههایی نظیر مساحت، جمعیت، متوسط شاخصهای اقتصادی، میزان اعتبارات عمرانی، میزان سپردهگذاری بانکی، میزان تسهیلات بانکی و غیره جایگاه توسعه هر شهرستان را در استان تعیین میکند که با توجه به وضعیت شهرستانهای لارستان، خنج و گراش در سالهای مورد مطالعه، سهم توسعه این شهرستانها ۸٫۶ دهم درصد بوده است.
روئینا با تأکید بر فعالسازی بخشهای مختلف سرمایهگذاری در شهرستانهای لارستان، خنج و گراش، افزود: دستگاههای دولتی نیز میبایست برای افزایش سهم اعتبارات دولتی شهرستانهای خود تلاش کنند.
وی گفت: تصویب و اجرایی کردن خط انتقال آب از خلیج فارس به منطقه، فراهم کردن بستر مناسب و رفع اختلافات در بین مردم و مسئولان، ایجاد پیوند مردم شهرستانهای مجاور، تشکیل سرمایهگذاری تخصصی به منظور جذب سرمایههای خرد و کلان مردم، پیادهسازی سیستم مدیریتی پویا و به روز، ایجاد سازمان مردم نهاد از متخصصان تأثیرگذار در تصمیمگیرهای ملی می تواند توسعه لارستان بزرگ را تسهیل و تسریع کند.