چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۴:۴۴ق.ظ
::آخرین مطلب 6 ساعت پیش | افراد آنلاین: 0

بروجردی: ضربات موشکی ایران علیه صهیونیست‌ها تا فلاکت کامل این رژیم ادامه خواهد یافت

  علاءالدین بروجردی در گفتگوی ویژه با شبکه خبر تأکید کرد: ضربات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی تا فلاکت کامل این رژیم ادامه خواهد یافت. به گزارش میلاد لارستان به…

 

علاءالدین بروجردی در گفتگوی ویژه با شبکه خبر تأکید کرد: ضربات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی تا فلاکت کامل این رژیم ادامه خواهد یافت.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی دفترعلاءالدین بروجردی؛ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگوی ویژه با برنامه «سلام خبرنگار» شبکه خبر به تشریح جزئیات عملیات اخیر موشکی ایران علیه رژیم صهیونیستی پرداخت و تأکید کرد: “این ضربات استمرار خواهد یافت تا رژیم صهیونیستی به فلاکت کامل فرو رود.”

 

شادی مردم و جبهه مقاومت در پی موفقیت عملیات ایران

بروجردی با اشاره به تصاویر شادی مردم ایران و کشورهای منطقه پس از عملیات موشکی گفت: “یمن و لبنان، دو حلقه مهم جبهه مقاومت، از موفقیت ایران خوشحالند. یمنی‌ها با وجود محرومیت‌ها، آمریکا را شکست دادند و امروز رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده‌اند. این شادی، نشانه اتحاد جبهه مقاومت است.”

 

حمله رژیم صهیونیستی؛ اشتباه محاسباتی با حمایت آمریکا

وی با تحلیل عوامل حمله رژیم صهیونیستی به ایران تأکید کرد: “آنها پس از شکست در عملیات طوفان الاقصی و ضربات جبهه مقاومت، به ویژه یمن، به مرز فروپاشی رسیدند. حمله به ایران با هماهنگی کامل آمریکا بود، اما غافل از قدرت ایران بودند. ترامپ با ادعای ‘مهلت ۶۰ روزه’ به ایران، نشان داد که در این جنایت شریک است.”

 

پاسخ سریع ایران؛ اثبات اقتدار نظام

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به پاسخ بی‌درنگ ایران گفت: “در کمتر از ۲۴ ساعت، عملیات موشکی ما آغاز شد. این نشان می‌دهد که حتی با شهادت فرماندهان، نظام اسلامی قوی‌تر از قبل عمل می‌کند. موشک‌های ما پایگاه‌های هسته‌ای و مراکز نظامی رژیم صهیونیستی را ویران کرد.”

 

هشدار به آمریکا و تعلیق مذاکرات

بروجردی درباره مذاکرات هسته‌ای گفت: “با توجه به حمایت آشکار آمریکا از جنایت رژیم صهیونیستی، ادامه مذاکرات فردا منطقی نیست. ما نیازی به مذاکره با مستکبران نداریم. باید غنی‌سازی را بدون محدودیت ادامه دهیم و پدافند غیرعامل را تقویت کنیم.”

 

پیام به ملت‌های منطقه

وی در پایان خطاب به ملت‌های منطقه گفت: “امروز همه آزادگان جهان از ضربات ایران به رژیم صهیونیستی خوشحالند. این آغاز پایان این رژیم منحوس است و ما تا رسیدن به پیروزی نهایی، از پای نخواهیم نشست.”

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱:۲۷ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین