چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۴:۴۹ق.ظ
::آخرین مطلب 6 ساعت پیش | افراد آنلاین: 1

دیدار امام جمعه و شهردار لار با نیروهای آتش نشانی و امدادی

  امام جمعه شهر لار به همراه شهردار و معاونین شهردار با حضور در سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری لار و مرکز اورژانس ۱۱۵، از بخش های مختلف…

 

امام جمعه شهر لار به همراه شهردار و معاونین شهردار با حضور در سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری لار و مرکز اورژانس ۱۱۵، از بخش های مختلف این دو مجموعه بازدید و با نیروهای امدادی دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی شهرداری لار؛ حضرت حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید مختار موسوی خرم امام جمعه شهر لار در این دو دیدار جداگانه، خدمات ارزنده این تلاشگران خستگی ناپذیر را ستودنی دانست و گفت: در راستای همفکری و هم افزایی به منظور خدمات رسانی مطلوب تر اگر ضرورتی احساس شد می توان از ظرفیت تریبون نماز جمعه بهره برد.

اصغر فرودی شهردار لار در دیدار با آتش نشانان، حمایت های امام جمعه را موجب دلگرمی بیش از پیش از این نیروها دانست و گفت: نیروهای جان بر کف آتش نشان به طور شبانه روز برای هر گونه خدمت رسانی از آمادگی و تجهیزات کامل برخوردارند.

سعید منشی رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری لار ضمن تشکر از حمایت های امام جمعه، شهردار و شورای شهر در زمینه ارتقا و توسعه این سازمان، راه اندازی ایستگاه سوم آتش نشانی را با توجه به توسعه شهری ضروری دانست.

این هیئت پس از دیدار با آتش نشانان با حضور در پایگاه اورژانس ۱۱۵ با نیروهای این مرکز دیدار و از نزدیک با تجهیزات و امکانات این مجموعه آشنا شدند.

دکتر محمد صباغی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی لارستان ضمن تقدیر از امام جمعه و شهردار لار، به ارائه توضیحاتی در راستای دقت و سرعتِ عمل کارکنان ۱۱۵ در مواجه با حوادث و همچنین امکانات و تجهیزات این مجموعه امدادی پرداخت.

سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری لار و اورژانس پیش بیمارستانی لارستان از جمله مراکز امدادی مجهز به تکنولوژی های روز هستند.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:پنجشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۴:۱۲ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین