یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۶:۴۰
::آخرین مطلب 1 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

مسئولان لارستان از تجربیات شهرهای آسیب‌دیده از جنگ استفاده کنند

  فرمانده ناحیه مقاومت سپاه لارستان گفت: خوشبختانه در زمان جنگ ۱۲ روزه مردم بویژه مردم لارستان حتی بیش از مسئولین پای کار بوده اند که این اتفاق جای شکر…

 

فرمانده ناحیه مقاومت سپاه لارستان گفت: خوشبختانه در زمان جنگ ۱۲ روزه مردم بویژه مردم لارستان حتی بیش از مسئولین پای کار بوده اند که این اتفاق جای شکر و تقدیر دارد. حال با این وجود نیاز است که ادارات و مسئولین لارستان آماده بوده و با ارتباط گیری با شهرهایی که در زمان جنگ آسیب دیدند، از طریق استفاده از تجربه آنان کاستی‌ها را رفع کنند.

به گزارش میلاد لارستان، سرهنگ پاسدار فضل‌الله در جلسه شورای اداری لارستان سلمانپور با اشاره به آیه ۲۴ سوره مبارکه توبه و اهمیت جهاد در راه خدا گفت: در قرآن بیان شده که دوست داشتن جهاد در راه خدا به اندازه دوست داشتن خداوند و پیامبر اهمیت دارد.

وی ادامه داد: جهاد کار سختی است زیرا انسان باید از زندگی و کار خود دست بکشد. اگر انسان در ساعت کاری خود کار می کند در واقع وظیفه خود را صورت داده اما جهاد به معنای یک تلاش مضاعف علاوه بر وظیفه در مقابل دشمن است.

سلمانپور با اظهار اینکه اگر نگاه انسان به جهاد بدین گونه باشد زمانی که جنگ رخ می دهد نیز پای کار خواهد بود افزود : البته ما بدنبال جنگ نیستیم و جهاد ما در این دوران بیشتر دفاعی است اما روحیه ما باید اینگونه بوده و پای کار باشیم تا دشمن نیز حساب کار دستش بیاید.

فرمانده سپاه لارستان با بیان اینکه رویکردی که کشور نیازمند آن است روحیه جهادی است و اگر اینگونه باشد آسیب پذیری ما نیز کمتر خواهد شد گفت: یکی از اهداف کاری ما بازدارندگی در همه سطوح مختلف است زیرا هزینه آن کمتر و نفع آن بیشتر است. بازدارندگی باعث می شود که دشمن عقب بماند و زمانی که دشمن احساس کند که می تواند حمله کند یعنی بازدارندگی ما تضعیف شده است. در دوران صلح باید بدنبال بازدارندگی بود تا در زمان جنگ نیز کمتر آسیب دیده و بدرستی پیش رفت.

وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه در زمان جنگ ۱۲ روزه مردم بویژه مردم لارستان حتی بیش از مسئولین پای کار بوده اند که این اتفاق جای شکر و تقدیر دارد. حال با این وجود نیاز است که ادارات و مسئولین لارستان آماده بوده و با ارتباط گیری با شهرهایی که در زمان جنگ آسیب دیدند، از طریق استفاده از تجربه آنان کاستی‌ها را رفع کنند.

سلمانپور با عنوان اینکه اگر کاستی‌ها حل شود و با ایجاد زیرساخت های لازم آمادگی به حد بالا برسد قطعا دشمن نیز جرات حمله نخواهد داشت ادامه داد: از همکاران نظامی و بسیجی در لارستان تشکر می کنم که در زمان جنگ پای کار بودند. مسئولین نیز تلاش کنند که بعداً پشیمان نشوند که در دوران مسئولیت خود می توانستند کاری را صورت دهند اما انجام ندادند زیرا این اتفاق می تواند خسارت دنیوی و اخروی به همراه داشته باشد.

فرمانده ناحیه مقاومت سپاه لارستان در پایان خاطر نشان کرد: از مسئولین درخواست می شود که اگر در آینده جنگی رخ داد با توجه به اینکه حجم فعالیت نیروهای نظامی و بسیجی زیاد خواهد بود در بحث رفاهی و تدارکاتی آمادگی قبلی داشته و همکاری لازم را داشته باشند تا انرژی نیروهای نظامی در این بخش کمتر بکار گرفته شود.

ف ۱۱۰

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین