شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۹:۵۱ق.ظ
::آخرین مطلب 5 ساعت پیش | افراد آنلاین: 9

تأکید فرمانده جدید پلیس راه جنوب فارس بر کاهش تصادفات و تقویت هماهنگی میان دستگاه‌ها

فرمانده جدید قرارگاه پلیس راه جنوب استان فارس گفت: نقش دستگاه‌هایی چون راهداری، راه و شهرسازی و سازمان‌های خدماتی در ایمن‌سازی جاده‌ها و رفع نقاط پرحادثه بسیار مهم است و…

فرمانده جدید قرارگاه پلیس راه جنوب استان فارس گفت: نقش دستگاه‌هایی چون راهداری، راه و شهرسازی و سازمان‌های خدماتی در ایمن‌سازی جاده‌ها و رفع نقاط پرحادثه بسیار مهم است و بدون هم‌افزایی با این نهادها، موفقیت کامل حاصل نخواهد شد.»

به گزارش میلاد لارستان، سرهنگ اسلام انصاری، به مناسبت هفته فراجا (هفته نیروی انتظامی)، ضمن گرامی‌داشت این ایام، آن را به تمامی کارکنان خدوم فرماندهی انتظامی استان و مردم شریف فارس تبریک گفت.

وی در ابتدای سخنان خود از حسن اعتماد هیئت رئیسه فرماندهی انتظامی استان فارس، به‌ویژه سردار فرمانده انتظامی استان، ریاست محترم معاونت سیاسی فرماندهی و مسئولان حفاظت اطلاعات استان، به سبب اعتماد در واگذاری این مسئولیت خطیر، قدردانی کرد.

سرهنگ انصاری افزود: «خداوند متعال را شاکرم که توفیق خدمت در زادگاه خود و در میان مردم نجیب، مؤمن و شریف منطقه لارستان بزرگ را به من عطا فرمود.»

وی با اشاره به مأموریت‌های پلیس راه گفت: «نام پلیس راه در ذهن مردم با مفاهیمی چون ترافیک، تصادفات و ایمنی جاده‌ها پیوند خورده است و ما موظفیم با تلاش مستمر، از وقوع حوادث ناگوار در این حوزه پیشگیری کنیم.»

فرمانده قرارگاه پلیس راه جنوب استان فارس تصریح کرد: «استان فارس به دلیل وسعت زیاد، طول مسیرهای مواصلاتی و قرار گرفتن در شاهراه‌های ارتباطی کشور، همواره با چالش‌های خاصی در حوزه تصادفات جاده‌ای روبه‌رو است.»

وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) درباره ضرورت کاهش تلفات جاده‌ای خاطر نشان کرد: «مطابق فرمایشات معظم‌له، همه دستگاه‌ها از جمله نیروی انتظامی، وزارت راه و شهرسازی، وزارت بهداشت و سایر نهادهای ذی‌ربط باید سهم خود را در پیشگیری از حوادث رانندگی ایفا کنند.»

سرهنگ انصاری بیان کرد: «در حوزه مأموریت پلیس، تلاش خواهیم کرد با تقویت اقدامات درون‌سازمانی و همکاری‌های برون‌سازمانی، کاهش محسوس تصادفات و تلفات را در سطح استان شاهد باشیم.»

وی افزود: «پلیس راه به سهم خود موظف است با حضور مستمر در محورهای مواصلاتی، رصد دقیق تخلفات و اصلاح نقاط حادثه‌خیز، از بروز حوادث جلوگیری کند.»

فرمانده قرارگاه پلیس راه جنوب استان فارس تأکید کرد: «نقش دستگاه‌هایی چون راهداری، راه و شهرسازی و سازمان‌های خدماتی در ایمن‌سازی جاده‌ها و رفع نقاط پرحادثه بسیار مهم است و بدون هم‌افزایی با این نهادها، موفقیت کامل حاصل نخواهد شد.»

وی تصریح کرد: «در برخی محورهای استان، با همکاری و پیگیری‌های مشترک، ایرادات فنی شناسایی و اصلاح شده است که نتیجه آن، کاهش محسوس در وقوع تصادفات بوده است.»

سرهنگ انصاری در ادامه به اهمیت امداد و نجات جاده‌ای اشاره کرد و گفت: «حضور به‌موقع نیروهای امدادی و اورژانس در صحنه تصادف نقش تعیین‌کننده‌ای در نجات جان مصدومان دارد.»

وی افزود: «متأسفانه بخشی از متوفیان حوادث جاده‌ای در مسیر انتقال یا پیش از رسیدن به مراکز درمانی جان خود را از دست می‌دهند، لذا تجهیز و تقویت نیروهای امدادی و درمانی به‌ویژه در مناطق جنوبی استان، امری حیاتی است.»

این مقام انتظامی تأکید کرد: «تکمیل زنجیره امدادرسانی از محل حادثه تا بیمارستان، موجب کاهش آمار فوتی‌ها و افزایش رضایتمندی مردم خواهد شد.»

وی افزود: «هماهنگی و تعامل بین پلیس راه، دستگاه‌های خدمات‌رسان، مراکز درمانی و نهادهای اجرایی، منجر به تکمیل چرخه ایمنی جاده‌ای و تحقق آرامش و آسایش عمومی می‌شود.»

در پایان، سرهنگ اسلام انصاری با تقدیر از حضور مسئولان و همکاران در مراسم معارفه خود گفت: «قطعاً همراهی و حمایت شما موجب دلگرمی بنده و همکارانم در انجام وظایف محوله خواهد بود. از خداوند متعال برای همه عزیزان سلامتی، عزت و توفیق خدمت به مردم شریف استان فارس را مسئلت دارم.»

ف ۱۱۰

 

 

نوشته شده در تاریخ:سه شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۱۱ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین