شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۹:۰۱ق.ظ
::آخرین مطلب 4 ساعت پیش | افراد آنلاین: 34

پایان مأموریت فرمانده پلیس‌راه جنوب فارس با دستاورد کاهش مرگ‌ومیر در جاده‌ها

فرمانده سابق پلیس‌راه جنوب استان فارس با بیان اینکه به لطف خداوند و تلاش شبانه‌روزی کارکنان، در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ شاهد کاهش چشمگیر تصادفات منجر به فوت در محورهای…

فرمانده سابق پلیس‌راه جنوب استان فارس با بیان اینکه به لطف خداوند و تلاش شبانه‌روزی کارکنان، در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ شاهد کاهش چشمگیر تصادفات منجر به فوت در محورهای جنوب استان بوده‌ایم، گفت: این روند کاهشی با وجود چالش‌ها و محدودیت‌ها در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ نیز حفظ شد و نشان از استمرار اقدامات مؤثر در کنترل و پیشگیری از حوادث جاده‌ای دارد.

به گزارش میلاد لارستان، سرهنگ مهران احمدی، در مراسم تودیع خود با قدردانی از همکاران و مردم لارستان گفت: خدمت در پلیس‌راه برای او نه یک مسئولیت اداری، بلکه رسالتی انسانی و اجتماعی بوده است.

وی در آغاز سخنان خود با ابراز احترام به مسئولان، همکاران و مردم جنوب فارس اظهار داشت: حضور در مجموعه پلیس‌راه و خدمت در این جایگاه، توفیق بزرگی بود که با تمام توان و باور به مسئولیت انسانی دنبال شد.

فرمانده سابق پلیس‌راه جنوب فارس با اشاره به عملکرد این مجموعه در حوزه ایمنی راه‌ها تصریح کرد: به لطف خداوند و تلاش شبانه‌روزی کارکنان، در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ شاهد کاهش چشمگیر تصادفات منجر به فوت در محورهای جنوب استان بوده‌ایم.

وی ادامه داد: این روند کاهشی با وجود چالش‌ها و محدودیت‌ها در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ نیز حفظ شد و نشان از استمرار اقدامات مؤثر در کنترل و پیشگیری از حوادث جاده‌ای دارد.

احمدی با تأکید بر نقش همکاری مردم و دستگاه‌های اجرایی افزود: دستیابی به این موفقیت‌ها بدون همراهی مردم شریف منطقه و هماهنگی مسئولان اجرایی میسر نبود و این همدلی موجب ارتقای امنیت و آرامش در محورهای مواصلاتی جنوب فارس شد.

فرمانده سابق پلیس‌راه جنوب فارس در بخش دیگری از سخنان خود به بهبود وضعیت معیشتی و رفاهی کارکنان اشاره کرد و گفت: با همکاری ادارات و نهادهای محلی، ۶۳ قطعه زمین در لارستان و ۳۳ قطعه در شهرستان گراش برای کارکنان پلیس‌راه تأمین شد که بخش زیادی از آن‌ها هم‌اکنون در حال ساخت‌وساز است.

وی افزود: در زمینه احداث منازل سازمانی نیز پروژه‌هایی در شهر لطیفی با ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی و دو واحد در شهرستان لامِرد به مرحله تکمیل رسیده است. همچنین اقدامات اولیه احداث منازل سازمانی در شهرستان‌های قیر و کارزین و خنج آغاز شده است.

احمدی در ادامه از همکاری امام جمعه و مسئولان شهر جوُیم تقدیر کرد و گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده، زمینی برای احداث ایستگاه پلیس‌راه لارستان در این منطقه اختصاص یافت و عملیات دیوارکشی آن در حال اجراست.

او تصریح کرد: این اقدامات زیرساختی، پیش‌زمینه‌ای برای توسعه و تقویت توان عملیاتی پلیس‌راه جنوب فارس در سال‌های آینده خواهد بود و نشان‌دهنده رویکرد مدیریتی مبتنی بر توانمندسازی و عمل‌گرایی است.

سرهنگ احمدی با تأکید بر جایگاه اجتماعی پلیس‌راه اظهار داشت: پلیس‌راه تنها نهاد ناظر بر ترافیک نیست، بلکه پلیس مردم و برای مردم است و تلاش شده تا این ارتباط مردمی روزبه‌روز تقویت شود.

وی ضمن قدردانی از مسئولان و همکاران خود، از سرهنگ انصاری فرمانده جدید پلیس‌راه جنوب فارس برای ادامه مسیر خدمت به مردم، آرزوی توفیق و سربلندی کرد.

احمدی در پایان با اشاره به قرار داشتن در آستانه بازنشستگی گفت: پایان این مسئولیت، برای من پایان خدمت نیست؛ بلکه آغاز فصلی تازه برای انتقال تجربه و ادامه خدمت در عرصه‌های دیگر است.

وی از خداوند متعال برای همه همکاران خود آرزوی موفقیت، آرامش و پایداری در مسیر خدمت به مردم کرد.

ف ۱۱۰

 

 

نوشته شده در تاریخ:سه شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۱:۲۲ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین