چهارشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ ساعت ۱:۳۳
::آخرین مطلب 4 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

اعطای وام اشتغال‌زایی به دهک‌های یک تا چهار

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) لارستان، از تخصیص سهمیه تسهیلات وام اشتغال‌زایی از سوی استان برای مددجویان و افراد نیازمند غیر تحت پوشش لارستان خبر داد. به گزارش میلاد لارستان،…

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) لارستان، از تخصیص سهمیه تسهیلات وام اشتغال‌زایی از سوی استان برای مددجویان و افراد نیازمند غیر تحت پوشش لارستان خبر داد.

به گزارش میلاد لارستان، محمود پورطیی با بیان اینکه این سهمیه در پی مذاکرات انجام‌شده اختصاص یافته است، گفت: این تسهیلات شامل مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و همچنین افراد نیازمند غیرمددجو در لارستان می‌شود.

پورطیبی افزود: مبلغ وام اشتغال‌زایی بسته به نوع شغل، بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان بوده و به‌صورت قرض‌الحسنه با بازپرداخت پنج‌ساله پرداخت می‌شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) لارستان با اشاره به شرایط بهره‌مندی از این تسهیلات اظهار داشت: متقاضیان باید در دهک‌های درآمدی یک تا چهار قرار داشته، سرپرست خانوار بوده و در بازه سنی ۲۰ تا ۶۴ سال باشند. نداشتن بیمه اجباری، دارا بودن مدرک یا مهارت مرتبط با شغل درخواستی، عدم استفاده قبلی از وام اشتغال از سایر نهادها و همچنین تحت پوشش نبودن سازمان بهزیستی و عدم دریافت مستمری از سازمان تأمین اجتماعی از دیگر شرایط لازم است.

وی تصریح کرد: برای متقاضیان آقا، ارائه کارت پایان خدمت یا کارت معافیت الزامی بوده و تمامی افراد پس از بررسی و تأیید نیازمندی توسط کمیته امداد، امکان بهره‌مندی از این تسهیلات را خواهند داشت.

پورطیبی در پایان از معتمدین محلی، دهیاران، اعضای شوراهای اسلامی و عموم شهروندان خواست در صورت شناسایی افراد واجد شرایط، آنان را جهت تشکیل پرونده و استفاده از تسهیلات اشتغال‌زایی به کمیته امداد امام خمینی(ره) لارستان معرفی کنند.

ف ۱۱۰

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین