چهارشنبه ۰۸ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۱:۳۹ب.ظ
::آخرین مطلب 5 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

برنامه‌ریزی برای تحویل و واگذاری واحدهای پروژه ۱۶ واحدی 

نشست نماینده متقاضیان پروژه ۱۶ واحدی نهضت ملی مسکن لارستان هم با حضور مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان لارستان برگزار و آخرین وضعیت اجرایی این پروژه و روند آماده‌سازی…

نشست نماینده متقاضیان پروژه ۱۶ واحدی نهضت ملی مسکن لارستان هم با حضور مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان لارستان برگزار و آخرین وضعیت اجرایی این پروژه و روند آماده‌سازی واحدها برای تحویل و واگذاری به متقاضیان بررسی شد.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرآنلاین، در این نشست ضمن بررسی مراحل پایانی اجرای پروژه، در خصوص برنامه‌ریزی، هماهنگی و زمان‌بندی لازم برای واگذاری واحدهای مسکونی به متقاضیان بحث و تبادل نظر شد و راهکارهای تسریع در انجام فرآیندهای نهایی پروژه مورد بررسی قرار گرفت.

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان لارستان در این نشست با اشاره به اهمیت اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهرستان اظهار کرد: توسعه و اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن، علاوه بر پاسخگویی به نیاز بخش قابل توجهی از متقاضیان مسکن، نقش مهمی در رونق و پویایی صنعت ساختمان، ایجاد اشتغال و فعال‌شدن ظرفیت‌های اقتصادی مرتبط با این حوزه دارد.

میزان افزود: نهضت ملی مسکن در شهرستان لارستان می‌تواند به عنوان یکی از پیشران‌های صنعت ساختمان، زمینه‌ساز تحرک بیشتر در بخش‌های مختلف عمرانی و اقتصادی باشد و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، در مسیر اجرای این طرح‌ها و تأمین مسکن متقاضیان عملکرد قابل توجهی داشته است.

مدیر بنیاد مسکن لارستان با تأکید بر ضرورت تسریع در تکمیل و واگذاری پروژه‌ها گفت: تلاش مجموعه بنیاد مسکن بر این است که با هماهنگی مستمر با متقاضیان و عوامل اجرایی، مراحل پایانی پروژه‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شده و واحدهای آماده بهره‌برداری در اختیار متقاضیان قرار گیرد.

در ادامه این نشست، مسائل و موارد مرتبط با فرآیند واگذاری واحدها مطرح و راهکارهای لازم برای تسریع در انجام مراحل پایانی پروژه و تحویل واحدهای مسکونی به متقاضیان بررسی شد.

در پایان نیز بر تداوم هماهنگی و تعامل میان بنیاد مسکن، نماینده متقاضیان و سایر عوامل مرتبط با پروژه، به منظور تسریع در فرآیند واگذاری و بهره‌برداری از واحدهای مسکونی تأکید شد.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:چهارشنبه ۰۸ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۱۲:۱۸ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین