میلاد لارستان: به مناسبت ماه مبارک رمضان پخت انواع نان های محلی در سطح لارستان به اوج خود می رسد.
به مناسبت ماه مبارک رمضان پخت انواع نان های محلی در سطح لارستان به اوج خود می رسد.
به گزارش میلاد لارستان؛ پخت نان های محلی از آداب و رسوم قدیمی مردم در منطقه لارستان است.
استفاده از این نان ها در وعده های مختلف و در تمام طول سال صورت می گیرد، اما اوج تهیه و استفاده از ان در ایام خاص سال و به خصوص ماه مبارک رمضان است که در وعده افطار مصرف می شود.
نان های محلی در سطح لارستان به لحاظ مواد غذایی مورد استفاده، نرمی و سفتی خمیر، نحوه پخت و ابزارهای تهیه نان، به انواع و اقسام مختلفی تقسیم و نامگذاری شده اند که متداول ترین نوع آن؛ بالاتوه، نی نَ نی، تپ تپی، شُل شُلو، جرادک، رگاگ، فلزی و غیره است.
در زیر چند نمونه از این نانها را مشاهده کنید: