مواد لازم: باميه ريز و يكدست: ربع كيلو يا به دلخواهفلفل سبز قلمي: ۴ عدد و يا به دلخواهسركه: به ميزان لازمنمك و ادويه ترشي: به ميزان لازمتمر هندي: نصف…
مواد لازم:
باميه ريز و يكدست: ربع كيلو يا به دلخواه
فلفل سبز قلمي: ۴ عدد و يا به دلخواه
سركه: به ميزان لازم
نمك و ادويه ترشي: به ميزان لازم
تمر هندي: نصف بسته
ادويه ترشي: گلپر، تخم گشنيز، دارچين، زيره، رازيانه و…
طرز تهيه:
باميهها را شسته و ساقه اضافي آن را از قسمت سر بريده به طوري كه يك سانت بماند (مواظب باشيد باميهها را نبُريد كه مواد داخل آن به درون سركه ريخته ميشود و ترشي را لزج مي كند) تمبر هندي با كمي سركه و آب، آماده كنيد و هستهها را خارج نماييد. باميهها را درون شيشه قرار داده و بر روي آن چند عدد فلفل سبز قلمي قرار دهيد. نمك و ادويه ترشي اضافه نموده تمر هندي و سركه نيز بريزيد چند دقيقه صبر كنيد تا هواي داخل ظرف ترشي خارج شود بعد درِ ظرف را بسته و آن را در جاي خنك قرار دهيد. حدود ۲۰ روز تا يك ماه صبر كنيد پس از آن ترشي شما آماده خوردن است.