یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۴۶
::آخرین مطلب 18 دقیقه پیش | افراد آنلاین: ...

ترشي باميه

مواد لازم: باميه ريز و يكدست: ربع كيلو يا به دلخواهفلفل سبز قلمي: 4 عدد و يا به دلخواهسركه: به ميزان لازمنمك و ادويه ترشي: به ميزان لازمتمر هندي: نصف…

مواد لازم:

باميه ريز و يكدست: ربع كيلو يا به دلخواه
فلفل سبز قلمي: 4 عدد و يا به دلخواه
سركه: به ميزان لازم
نمك و ادويه ترشي: به ميزان لازم
تمر هندي: نصف بسته
ادويه ترشي: گلپر، تخم گشنيز، دارچين، زيره، رازيانه و…

طرز تهيه:

باميه‌ها را شسته و ساقه اضافي آن را از قسمت سر بريده به طوري كه يك سانت بماند (مواظب باشيد باميه‌ها را نبُريد كه مواد داخل آن به درون سركه ريخته مي‌شود و ترشي را لزج مي كند) تمبر هندي با كمي سركه و آب، آماده كنيد و هسته‌ها را خارج نماييد. باميه‌ها را درون شيشه قرار داده و بر روي آن چند عدد فلفل سبز قلمي قرار دهيد. نمك و ادويه ترشي اضافه نموده تمر هندي و سركه نيز بريزيد چند دقيقه صبر كنيد تا هواي داخل ظرف ترشي خارج شود بعد درِ ظرف را بسته و آن را در جاي خنك قرار دهيد. حدود 20 روز تا يك ماه صبر كنيد پس از آن ترشي شما آماده خوردن است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین