امروز در مطبخ بيبي يك نوع غذا كه با مرغ تهيه ميشه و خيلي مقوي و خوش طعم و آسونه رو براتون ميپزم تا اگه دوست داشتين و به ذائقه…
امروز در مطبخ بيبي يك نوع غذا كه با مرغ تهيه ميشه و خيلي مقوي و خوش طعم و آسونه رو براتون ميپزم تا اگه دوست داشتين و به ذائقه خود و بچههاتون لذيذ اومد، اونو در ليست غذاهاي هفتگي خودتون قرار بدين.
مواد لازم:
ران يا سينه مرغ: يك چهارم
پياز متوسط: ۴ عدد
گوجه فرنگي متوسط: ۴ عدد
رب گوجه فرنگي: ۳ قاشق غذاخوري
زعفران آب كرده رقيق: يك استكان
آلو بخارا: يك فنجان
نمك و فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم
روغن براي سرخ كردن پياز: ۲ قاشق غذاخوري
هويج رنده شده: يك فنجان
آبليمو: ۲ قاشق غذاخوري
خلال مغز بادام: نصف استكان
طرز تهيه:
ابتدا پيازها را خلال خلال يا نگيني خرد كرده و در روغن تفت ميدهيم تا طلايي رنگ شود. سپس هويج رنده شده و گوجه فرنگي رنده كرده به پيازداغ اضافه كرده و روي آن نمك و فلفل و زردچوبه ميريزيم و كمي هم ميزنيم. بعد مرغ را خرد كرده پس از شستن با خلال مغز بادام به مواد اضافه كرده و ميگذاريم روي شعله ملايم بپزد . وقتي آب گوجه فرنگي تبخير شد حدود يك ليوان يا نصف ليوان آب اضافه ميكنيم (بسته به پختن مرغ كه چه ميزان آب نياز دارد، آب ميريزيم) مرغ كه پخت رب گوجه فرنگي اضافه ميكنيم. ده دقيقه قبل از اين كه غذا را در ظرف بكشيم و ميل كنيم، آبليمو و زعفران و آلوبخارا را كه هستهاش جدا كردهايم اضافه ميكنيم. اين غذا ميبايست با شعله ملايم بپزد و خوب جا بيفتد و غليظ شود و آبكي نباشد. به قول بيبي وَ كَپ و دِل خَش بُخوري