یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۱:۱۳
::آخرین مطلب 1 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

شوربا

بي‌بي امروز از طرز تهيه شوربا – آش كه مخصوص فصل زمستان است براي افرادي كه سرماخوردگي دارند مناسب مي‌باشد براي شما مي‌گه. با اين اميد كه هيچ گاه سرماخوردگي…

بي‌بي امروز از طرز تهيه شوربا – آش كه مخصوص فصل زمستان است براي افرادي كه سرماخوردگي دارند مناسب مي‌باشد براي شما مي‌گه. با اين اميد كه هيچ گاه سرماخوردگي پيدا نكنين و از اين غذا به عنوان يك نوع سوپ زمستانه استفاده كنين.

مواد لازم:

ماش: 2 استكان
عدس: 2 استكان
برنج: 3 استكان
سبزي شامل: 300 گرم شويد – برگ چغندر 700 گرم 
پيازداغ: 3 قاشق غذاخوري
ادويه: به ميزان لازم

طرز تهيه:

عدس و ماش و برنج را شسته و چند ساعتي در ظرف ريخته با مقداري آب مي‌گذاريم تا خيس بخورد. بعد عدس و ماش را با هم مي‌پزيم وقتي نيم‌پز شد برنج ها را اضافه كرده مي‌گذاريم تا بجوشد. (توجه كنيد اگر برنج‌ها زودتر بريزيد، ته ظرف مي‌گيرد و آش دودگن مي‌شود.) وقتي دو تا جوش خورد سبزي‌ها را نيز اضافه كرده و مرتب هم مي‌زنيم تا ته نگيرد. آش كه غلظت گرفت (دست شه‌يك دا) يعني قوام آمد پيازداغ كه در آن زردچوبه ريخته‌ايم به همراه نمك و فلفل سياه، اضافه مي‌كنيم. چنانچه آش تند و تيز دوست داشته باشيد فلفل آن بيشتر كنيد. در اين آش مي‌توان علاوه بر برگ چغندر از مقداري چغندر قرمز خرد شده نيز استفاده نمود و به همراه برنج به آش اضافه كرد ولي توجه كنيد كه زياد نباشد چون آش شيرين مي‌شود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین