امروز مطبخ بيبي، مهمون يكي از بيبيهاي مهربون عشاير لار به نام نازبانو هست كه به كمك نوه گلشون هادي كريمي نوشته و فرستاده. مواد لازم: برنج به ازاي هر…
امروز مطبخ بيبي، مهمون يكي از بيبيهاي مهربون عشاير لار به نام نازبانو هست كه به كمك نوه گلشون هادي كريمي نوشته و فرستاده.
مواد لازم:
برنج به ازاي هر نفر ۱۸۰ الي ۲۰۰ گرم
دوغ به مقداري كه برنج با آن بجوشد و بپزد (و به صورت دمي درآيد (يكآووه))
مسكه (كره حيواني) به ميزان دلخواه
نمك به مقدارلازم
طرز تهيه:
ابتدا يك ساعت برنج را پس از شستن بگذاريد خيس بخورد. بعد آن را با مقداري دوغ روي آتش قرار داده و با شعله متوسط جوش دهيد و كمي نمك به آن اضافه كنيد. پس از تبخير شدن آب دوغ و مغز پخت شدن دانه برنج، آن را دم كنيد. در اين موقع ميتوانيد دو قاشق كره حيواني روي آن قرار دهيد تا ته نگيرد. بعد از اين كه برنج دم كشيد و آن را در ظرف ريختيد بقيه كره حيواني يا همان مَسكه خودموني، روي آن گذاشته و با سالاد يا پياز نوش جان كنيد.