بيبي امروز داشت كباب ماهيتابهاي مي پخت. من قبلاً اين كباب با پلو سفيد مهمونش شده و اونو خورده بودم. چقدر خوشمزه و مغزپخت شده بود. ولي نميدونستم كه بيبي…
بيبي امروز داشت كباب ماهيتابهاي مي پخت. من قبلاً اين كباب با پلو سفيد مهمونش شده و اونو خورده بودم. چقدر خوشمزه و مغزپخت شده بود. ولي نميدونستم كه بيبي با اين كباب چه كار ميكنه كه خوشمزه و خوش پخت ميشه و امروز به موقع رسيده و بلافاصله از فرصت استفاده كردم تا دستور تهيه اين نوع كباب رو هم براي شما علاقهمندان به آشپزي و غذاهاي دست پخت بيبي، نيز بنويسم تا اگه دوست داشتين اونو درست كنين. خونتون آباد و سفرهتون پررزق و روزي باشه خانومهاي خونهدار و هنرمند.
مواد لازم:
گوشت چرخي: ۳۵۰ گرم (دو بار گوشت را چرخ كنيد)
پياز متوسط: ۳ عدد
تخممرغ: ۱ عدد
زردچوبه، نمك، فلفل، سماق به اندازه لازم
روغن براي سرخ كردن به مقدار نياز
طرز تهيه:
ابتدا پيازها را رنده كرده و هنگام رنده كردن (فقط از جهت بالا به پايين رنده ميكنيم تا آب نشود) بعد آب پيازها را ميگيريم.
تخممرغ را با گوشت و پياز و ادويه، مخلوط كرده و خوب ورز ميدهيم.
بعد گوشتها را به صورت كباب كوبيده، آماده ميكنيم.
روغن را در ماهيتابه ريخته داغ كه شد گوشتها را در روغن سرخ ميكنيم بعد آن را در ظرفي گذاشته قدري سماق روي ان ريخته و با برنج سفيد ميل ميكنيم.
تذكر:
مي توان كبابها كه آماده شد يك قاشق رب گوجه با نصف استكان آبليمو و آب مخلوط كرده روي كبابها ريخت و شعله را كم كرد تا مغز پخت شود البته هنگام پختن بايد بدون سماق باشد.
بعد از ۱۰ دقيقه كه آبها تبخير شد كبابها آماده خوردن است.