امروز در مطبخ بيبي از خورش فسنجان ميگوييم كه خانم پ.م كه اهل شمال ايران است، براي ما فرستادن. مواد لازم: مرغ: يك دومگردو: يك چهارم كيلورب انار: يك دوم…
امروز در مطبخ بيبي از خورش فسنجان ميگوييم كه خانم پ.م كه اهل شمال ايران است، براي ما فرستادن.
مواد لازم:
مرغ: يك دوم
گردو: يك چهارم كيلو
رب انار: يك دوم ليوان
آب غوره: يك دوم استكان
نمك،فلفل، زردچوبه: به اندازه نياز
آب: به مقدار لازم (حدود ۵ ليوان)
طرز تهيه:
ابتدا گردوها را خوب نرم ميكنيم بعد آن را داخل قابلمه ريخته و با نمك و فلفل و زردچوبه به مدت دو سه دقيقه تفت ميدهيم.
بعد آبغوره و رب انار اضافه كرده و خوب هم ميزنيم تا تفت گرفته و گردوها كاملاً باز شود، چهار ليوان آب به آن اضافه كرده و شعله را كم ميكنيم. مرغ را كه تكه تكه كردهايم به مواد درون قابلمه افزوده تا همچنان با شعله ملايم بپزد. چنانچه آب لازم بود آب سرد كمكم اضافه ميكنيم. خوراك فسنجان كه جا افتاده و آماده شد در ظرف ريخته با چلو سفيد نوش جان كنيد.