نزدیک شدن به روزهای گشایش مدارس و آمادهسازی تدریجی والدین برای آغاز سال تحصیلی جدید دغدغههای مختلفی در اولیاء دانشآموزان ایجاد میکند که از مهمترین آنها، سرویس ایاب و ذهاب…
نزدیک شدن به روزهای گشایش مدارس و آمادهسازی تدریجی والدین برای آغاز سال تحصیلی جدید دغدغههای مختلفی در اولیاء دانشآموزان ایجاد میکند که از مهمترین آنها، سرویس ایاب و ذهاب فرزندانشان است.
به گزارش میلاد لارستان، نزدیک شدن به روزهای گشایش مدارس و آمادهسازی تدریجی والدین برای آغاز سال تحصیلی جدید دغدغههای مختلفی در اولیاء دانشآموزان ایجاد میکند که از مهمترین آنها، سرویس ایاب و ذهاب فرزندانشان است.
یکی از والدین لاری در گفتوگو با میلاد لارستان با بیان برخی از مشکلات سال گذشته سرویس مدارس، گفت: مسئولان میبایست به کیفیت و ایمنی خودروها، انتخاب رانندگان، تعداد ظرفیت هر خودرو و همچنین نرخهای تعیین شده توجه و نظارت کافی و لازم را داشته باشند.
این پدر دانشآموز لارستانی درباره افزایش خودروها برای جلوگیری از بروز حوادث و همچنین پرهیز از عجله رانندگان برای انجام دو سرویس به دلیل کمبود خودروها سخن گفت و افزود: انتخاب افرادی که به عنوان راننده سرویس مدارس تعیین میشوند، بسیار مهم است چراکه فرزندان ما حداقل ۵ روز در هفته و ۶ ماه از روزهای سال را با این افراد میگذرانند و نحوه صحبت و رفتار رانندگان میتواند در دانشآموزان اثرگذار باشد.
یکی از مدیران مدارس شهر لار نیز در گفتوگو با میلاد لارستان درباره نحوه نرخگذاری سرویس مدارس گفت: تا سال گذشته قراردادی بین اولیاء دانشآموزان و مدارس منقعد میشد که از امسال این قراردادها به شرکتهای خصوصی و والدین واگذار شده است. مدارس هیچ نقشی در تعیین نرخ سرویسها ندارند و به طور معمول حق الزحمهها متناسب با نرخ تورم افزایش مییابد.
مسئول ساماندهی سرویس مدارس آموزش و پرورش لارستان در گفتوگو با خبرنگار میلاد لارستان با اشاره به اینکه آخرین مهلت ثبتنام سرویس مدارس همزمان با ثبتنام دانشآموزان صورت میگیرد، اظهار داشت: در سال تحصیلی پیشرو با تاسیس شرکت سرویس مدارس خصوصی، کار به شرکتها واگذار شده و نظارت بر روند ساماندهی با آموزش وپرورش است.
وی با بیان اینکه پرداخت هزینه حق سرویس مدارس در لارستان نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش دارد، افزود: برای پرداخت هزینهها از امسال بین اولیای دانشآموزان و شرکت خصوصی قرارداد بسته میشود.
احمد شریفی درباره میزان کرایه سرویسها، تصریح کرد: تعیین قیمت با شهرداریها و شورای اسلامی شهر است که پیش از ماه مهر با کمی تعدیل از طرف آموزش وپروش لارستان صورت میگیرد.
کارشناس انجمن اولیا و مربیان اداره آموزش و پرورش لارستان با اشاره به اینکه بیش از ۳ هزار دانشآموز از سرویس عمومی استفاده میکنند، بیان کرد: تعداد زیادی از دانشآموزان نیز توسط خانوادهها ایاب و ذهاب میشوند.
وی درباره ظرفیت هر سرویس مدارس گفت: برابر قانون ۴ نفر تعیین شده ولی با توجه به جثه کم بعضی از کلاسهای دانشآموزان پیش دبستانی و ابتدایی تبصرههایی در این زمینه براساس کارگروه ماده ۱۸ سرویس مدارس اتخاذ میشود.
شریفی درباره شرایط افرادی که متقاضی راننده سرویس مدارس هستند، افزود: افرادی میتوانند به عنوان راننده سرویس مدارس فعالیت کنند که از طرف سازمان حمل و نقل درون شهری مجوز راننده خودروی عمومی همچون تاکسی و آژانس داشته باشند. تعداد راننده مورد نیاز در حال حاضر کم بوده و مشکلات چند سرویسی داریم که تبعات آن گاهی سرعت بالا و گاهی تاخیر دانشآموزان در ایاب و ذهاب است و امید میرود با ایجاد شرکتهای خصوصی بیشتر، علاوه بر ایجاد شغل، سبب رقابت و کاهش نرخها شود.