رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان با بیان اینکه تامین سلامت در روستاها در اولویت قرار دارد، گفت: ۸۸ پروژه در زمینه سلامت و بهداشت در لارستان تا پایان سال به…
رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان با بیان اینکه تامین سلامت در روستاها در اولویت قرار دارد، گفت: ۸۸ پروژه در زمینه سلامت و بهداشت در لارستان تا پایان سال به بهرهبرداری میرسد.
به گزارش میلاد لارستان محمدحسین کریمی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم، در آستانه هفته سلامت اظهارداشت: لارستان در حوزه سلامت و خدمات بهداشتی در چند سال اخیر شاهد موفقیت های چشمگیری بوده به گونهای که میتوان گفت حدود ۵۰ درصد افزایش خدمات اتفاق افتاده است.
وی با اشاره به سامانه الکترونیکی خدمات سلامت تصریح کرد: در سال ۹۶ کلیه جمعیت شهری و روستایی شهرستان در این سامانه الکترونیکی ثبت شده است و علاوه بر آن سامانه رضایتمندی از خدمات بهداشتی درمانی بصورت پیامکی نیز راه اندازی شده که هر شخص پس از دریافت خدمت بهداشتی درمانی میزان رضایت خود را از ان خدمت اعلام میکند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان خاطرنشان کرد: ۹۶درصد از جمعیت شهری و روستایی حداقل یکبار در مراکز و پایگاههای سلامت خدماتی را دریافت کردهاند و لارستان در سامانه الکترونیک سیب موفق به کسب رتبه اول در کشور شده است.
وی با بیان اینکه مراکز شهری و روستایی جدیدی احداث شده افزود: در لارستان هشت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و استقرار پزشک، ماما، پرستار، آزمایشگاه و دیگر خدمات بهداشتی درمانی راه اندازی شده تا مردم روستاهای دوردست با توجه به گستردگی شهرستان مجبور به طی مسافت طولانی برای دریافت خدمات بهداستی درمانی نباشند.
کریمی خاطرنشان کرد: دو مرکز خدمات جامع سلامت شهری و چهار پایگاه سلامت شهری نیز در سطح شهرستان راهاندازی شده و مراقبان سلامت در آن استقرار یافتهاند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان با اشاره به اقدامات بخش زیربنایی در حوزه سلامت شهرستان عنوان کرد: ۸۸ پروژه در شهرستان کلید خورده که تا پایان سال ۹۶ بیش از ۶۰ درصد پبشرفت فیزیکی داشته و تا پایان امسال به بهرهبرداری میرسد.
کریمی با بیان اینکه ۷۰ درصد از این پروژهها روستایی است، بیان کرد: مراکز روستایی و نقاط دورافتاده در اولویت است به همین دلیل تنها ۳۰ درصد از پروژهها شهری انتخاب شدند.
وی درباره تامین هزینه این پروژه ها تصریح کرد: تفاهمنامهای با وزیر بهداشت انجام شده که به موجب آن ۵۰ درصد هزینه پروژهها از وزارت و مابقی از سایر منابع تامین گردد که باید گفت نیمی از آن منابع نیز توسط خیران سلامت شهرستان فراهم شده است.
کریمی با اشاره به بستههای خدمتی جدید گفت: راهاندازی بستههای خدمتی جدیدی از قبیل خدمات تغذیه، روانشناسی، بیماریهای غیرواگیر و مواردی از این دست که شامل خطرسنجی بیماریهای قلبی و عروقی و تست Fit برای تشخیص سرطان کولورکتال و راهاندازی هفت آزمایشگاه در سطح مناطق شهری و روستایی شهرستان از دیگر اقدامات حوزه سلامت بوده است.
وی افزود: خدماتی همچون مراقبت دهان و دندان برای افراد زیر ۱۴ سال، زنان باردار و شیرده بصورت رایگان انجام شده است.
وی با بیان اینکه واحد رادیولوژی مرکزجامع خدمات سلامت روستایی در بلغان راه اندازی شده افزود: باید گفت با توجه عمر کم دانشکده از زمان تاسیس، با استقرار مراکز جدید و جذب نیروهای مورد نیاز، در اجرای طرح تحول لارستان در زمره پیشتازان است و همانگونه که اشاره شد از نظر مراقبتهای بهداشتی در سطح کشور رتبه اول را کسب کرده است.