با افتتاح یک واحد پرواربندی بره، ظرفیت تولید گوشت قرمز گراش سالانه ۵۰ تن دیگر افزایش یافت. به گزارش هفت برکه، صبح امروز ششم شهریورماه ۹۷ در ادامه برنامههای هفته…
با افتتاح یک واحد پرواربندی بره، ظرفیت تولید گوشت قرمز گراش سالانه ۵۰ تن دیگر افزایش یافت.
به گزارش هفت برکه، صبح امروز ششم شهریورماه ۹۷ در ادامه برنامههای هفته دولت اصغر فرودی فرماندار گراش و همراهان راهی جاده تنگآب شدند. واحد پرواربندی بره هزار راسی در روبهروی تنگ بادامی قرار دارد.
مهندس علی جوکار مدیر جهاد کشاورزی گراش در تشریح این طرح گفت: «این مرکز با ظرفیت هزار راس دام کوچک جزو طرحهای بزرگی است که نمونه آن در منطقه نداریم. این طرح در زمین واگذاری به مساحت شش هزار متر مربع با سرمایهگذاری یک میلیارد و سیصد میلیون تومان باعث اشتغال شش نفر خواهد شد.»
جوکار در مورد این طرح گفت: «این مرکز در ابتدا سال ۱۳۹۴ به عنوان طرح پرورش بلدرچین با مدیریت سعید سعیدی آغاز شد که اکنون به عنوان طرح پرواربندی بره با مدیریت آقایان عالیزاده و محسنیفرد کار خود را آغاز کرده است.»
سیروس عالیزاده در مورد زمان شروع زمان کار این طرح گفت: «در حال حاضر فصل گرم است و فصل کار از ابتدای پاییز آغاز میشود.»
فضلی بخشدار گراش در حاشیه این مراسم با گلایه از جهادکشاورزی گفت: «این پنجمین طرحی است که جهادکشاورزی افتتاح میشود و مراحل قانونی آن کامل طی نشده است.»