معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی لارستان با ابراز تأسف نسبت به اینکه حداقل ۲۵ درصد از مواد غذایی اسراف و دور ریز میشود، افزود: در سطح شهرستان های…
معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی لارستان با ابراز تأسف نسبت به اینکه حداقل ۲۵ درصد از مواد غذایی اسراف و دور ریز میشود، افزود: در سطح شهرستان های لارستان و خنج در حوزه غذا و دارو ۴۰ واحد تولیدی مواد غذایی اعم از گوشتی و لبنی شیرینی و سلولزی و تجهیزات پزشکی وجود دارد.
به گزارش میلاد لارستان هوشنگ جعفرپور در جلسه شورای اداری در سخنانی با بیان اینکه وظیفه ما ارزیابی و نظارت بر واحدهای تولیدی در سطح شهرستان و تأمین امنیت غذا و دارو است، اظهار داشت: در تعریف امنیت غذا و دارو باید گفت تمام آحاد انسان از هر نقطه عالم باید از مواد غذایی سالم، با کیفیت و کافی و با قیمت مناسب بهرهمند باشند.
وی با ابراز تأسف نسبت به اینکه حداقل ۲۵ درصد از مواد غذایی اسراف و دور ریز میشود، افزود: در سطح شهرستان های لارستان و خنج در حوزه غذا و دارو ۴۰ واحد تولیدی مواد غذایی اعم از گوشتی و لبنی شیرینی و سلولزی و تجهیزات پزشکی وجود دارد.
معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی لارستان با بیان اینکه وظیفه ما نظارت بر کار تولید و تامین و حفظ امنیت غذا و دارو بر اساس دستور العمل هاست، تصریح کرد: در این امر مهم بسیار سختگیر هستیم و باید مطمئن باشیم که غذایی که بر سر سفره مردم میرود سالم باشد.
جعفرپور با اشاره به اینکه دانشکده علوم پزشکی لارستان جزء ۱۴ دانشکده سطح ۴ در کشور است، اضافه کرد: به واسطه تلاشی که داشته ایم در سال ۹۶ موفق به کسب مقام نخست در بین این ۱۴ دانشکده شده ایم.
خبرنگار: سحر طاهری