بالاخره پس از کش و قوسهای فراون روز گذشته هیات دولت نام عنایت الله رحیمی را بر مسند استانداری فارس حک نمود. رحیمی که تا پیش از این مسئولیت معاونت…
بالاخره پس از کش و قوسهای فراون روز گذشته هیات دولت نام عنایت الله رحیمی را بر مسند استانداری فارس حک نمود.
رحیمی که تا پیش از این مسئولیت معاونت عمرانی استانداری فارس را برعهده داشت، فوق لیسانس شهرسازی خود را از دانشکده شهرسازی و معماری دانشگاه شهید بهشتی تهران گرفته و دارای مدرک دکترای شهرسازی است.
در کارنامه اجرایی استاندار جدید فارس فعالیت در حوزههای مختلف عمرانی استان نظیر مدیرکل روستایی و شهری استانداری فارس، دو دوره مدیرکل دفتر فنی استانداری فارس، فرماندار داراب، شهردار مرودشت، عضو کمیته فنی و کمیسیون ماده ۵ شورایعالی شهرسازی و معماری کشور، عضو کمیته فنی و کارگروه امور زیربنایی استان فارس، دبیر شورای ترافیک استان فارس و رئیس جامعه شهرسازان فارس (دوره اول) به چشم میخورد.
همچنین ریاست هیأت مدیره سازمان همیاری شهرداریهای فارس، رئیس کارگروه پژوهشهای کاربردی شهری استان فارس، دبیر کارگروه مبارزه با زمینخواری و تغییر کاربریهای غیرمجاز، نماینده سهام شهرداریهای استان در آبفای فارس، رئیس شورای تحول اداری استانداری فارس، مشاور شهرسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان فارس، از جمله دیگر سمتهای مهم استاندار جدید فارس در کارنامه اجرایی اش می باشد.
میلاد لارستان انتخاب عنایت الله رحیمی با سابقه درخشان علمی و اجرایی و شناخت ویژه و کامل وی از استان فارس را به فال نیک گرفته و علاوه بر تبریک به وی در سمت جدید، موضوعی را نیز یادآوری می نماید:
رحیمی در سفر آبان ماه ۹۷ به لارستان که در معیت ۱۳ نفر از مدیران کل استان فارس انجام گرفت مجموعه ای از دستورات را به منظور گسترش توسعه و حل مشکلات منطقه لارستان بر گردن مدیران کل نهاد.
به گزارش میلادلارستان وی در جلسه شورای اداری در سالن شهیدامامی فرمانداری ویژه لارستان طی سخنانی با شناخت کامل از منطقه لارستان اظهار داشته بود: لارستان یکی از پهناورترین و اثرگذارترین شهرستان ها در پیشرفت و توسعه استان فارس قلمداد می شود.
۱) رحیمی مشکل کمبود آب در سطح فارس را از موارد مهم برشمرده بود که لارستان نیز از آن بی نصیب نمانده است.
۲) وی با بیان اینکه بسیاری از شهرستان های فارس از طریق بانک توسعه اسلامی و تبصره ۱۹ و ماده ۲۷ قانون و یا از طریق فاینانس داخلی اجرای فاضلاب را در دست اقدام دارند و در این خصوص شهرقدیم لار هم نیاز به شبکة فاضلاب و تصفیه خانه دارد؛ گفته بود: برای اجرای فاضلاب شهر لار بایستی از طریق استانداری، فرمانداری، شهرداری و شرکت آب و فاضلاب پیگیری جدی گردد.
۳) این مقام مسئول همچنین اظهار امیدواری نموده بوده که هر چه سریعتر آزاد راه لارستان- بندرعباس تا اسکله شهید رجایی هم سرمایه گذاری جذب شود، که قطعاً در توسعه استان فارس و این شهرستان هم اثرگذار خواهد بود.
۴) استاندار جدید فارس در آن زمان تاکید کرده بود: خوشبختانه راه آهن شیراز جهرم – لارستان- بندرعباس و یا در واقع سروستان- جهرم – لارستان- بندرعباس سال گذشته کددار شده که این کد دار شدن،خود یک گام ما را به جلو هدایت می کند.وی پیگیری تا حصول نتیجه را پراهمیت قلمداد نموده بود.
۵) رحیمی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود گفته بود: در بخش آبخیزداری نیز ۵۶ میلیارد تومان تفاهم نامه با سازمان جنگل ها، منابع طبیعی و آبخیزداری کشور منعقد شده است که بایستی پیگیری گردد که سهمی جهت ایجاد سد و آبخیزداری و آبخوان داری در لارستان جذب گردد.
موارد زیر نیز از دیگر مسائل قابل توجه می باشد:
الف)توجه به حوزه میراث فرهنگی،گردشگری و تاریخی کل منطقه لارستان
ب)توجه به تکمیل هرچه سریعتر اماکن ورزشی منطقه و تخصیص بودجه مناسب
ج) توجه ویژه به تکمیل پروژه هایی که خیرین لارستانی در آنها در حال فعالیت بوده و حمایت ویژه از آنها….
مطابق موارد فوق و شناخت کافی جناب رحیمی از منطقه امیدواریم شخص ایشان به صورت خاص پیگیر موارد اشاره شده فوق و سایر دستورات ارائه شده به مدیران کل خود در سفر اخیر به لارستان باشند که ان شاء الله همین گونه خواهد بود.
جناب استاندار مردم لارستان شما را از خود دانسته و انتظار دارند….
باتوجه به اينکه در جنوب فارس خيرين بصورت ويژه در حوزه سلامت اقدامات شايسته انجام داده اند،انتظار ميرود دولتمردان استان و کشور نگاه ويژه اي به اين شهرستانها داشته و در بعد سلامت نسبت به ارتقاي دانشکده علوم پزشکي لارستان به دانشگاه که با توجه به بعد مسافت و گستردگي و …لازمه چنين کاريست اقدامات لازم را مبذول فرمايند