رئیس سازمان دانش آموزی فارس گفت: مجتمع غذایی دانش آموزی لارستان نخستین مجتمع تولید تغذیه سالم بهداشتی و صنعتی ویژه دانشآموزان است. به گزارش میلاد لارستان به نقل از اداره…
رئیس سازمان دانش آموزی فارس گفت: مجتمع غذایی دانش آموزی لارستان نخستین مجتمع تولید تغذیه سالم بهداشتی و صنعتی ویژه دانشآموزان است.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، محسن کلاری در حاشیه بازدید از روند اجرای پروژه مجتمع غذایی دانشآموزی شهرستان لارستان گفت: این اولین مجتمع غذایی برای تولید تغذیه سالم بهداشتی و صنعتی ویژه دانشآموزان است.
وی ادامه داد : مجتمع غذایی شهرستان لارستا ن با همت خیرین و نیک اندیشان لارستان و با تخصیص ۲۰۰میلیون تومان اعتبار برای تجهیزات ودر زمینی با زیر بنای ۴۰۶ مترمربع و با امکانات بهداشتی و آزمایشگاهی راه اندازی شده است و قابلیت تولید روزانه ۹ هزار ساندویج و غذای سالم شامل میان وعده و صبحانه را دارد.
کلاری با اشاره به بخشنامه اخیر اداره کل آموزش و پرورش فارس به مدیریت نواحی و مناطق گفت : ضروری است تا تمامی مدارس استان به منظور حفظ سلامت هرچه بیشتر دانشآموزان برای دریافت مجوز فعالیت از طریق سامانه پیشفر به نشانی http://pishfarfars.ir اقدام نمایند.
وی با تاکید بر لزوم کسب انرژی و مواد مغذی برای دانش آموزان ،گفت : مجوز پایگاه تغذیه سالم در استان به صورت سالانه و برای مدت یکسال صادر می شود و نصب این مجوز در محل بوفه مدارس برای رویت همگان ضروری است.
رئیس سازمان دانش آموزی فارس با بیان اهمیت بحث نظارت بر بوفه های مدارس گفت : هزینههای جزئی که مدارس طبق قانون برای نظارت واریز مینمایند، صرفا به ادارات آموزش و پرورش شهرستانها، نواحی و مناطق تعلق میگیرد و در راستای فرهنگسازی و نظارت مستمر هزینه میشود.
وی با اشاره به لزوم همکاری و مشارکت همه جانبه برای ساماندهی بوفه های مدارس گفت : زمان آن رسیده که مدارس با همکاری سازمان دانشآموزی، کارشناسان بهداشت ادارات، ناظران دانشگاه علوم پزشکی و همکاری صمیمانه انجمن اولیاء و مربیان نسبت به ساماندهی بوفههای مدارس اقدام نمایند.
کلاری در خصوص مواد غذایی قابل عرضه در پایگاه های تغذیه سالم نیز اظهار داشت: غذای سالم یا ایمن، که از مواد اولیه سالم و ایمن تهیه شده و عاری از هرگونه مواد زیان بخش است از جمله خشکبار، خرما و انواع مغزها، شیر و فرآوردههای آن، نوشیدنی بدون گاز و آب معدنی، انواع میوه، بیسکویت بدون کرم و کیک و کلوچه، لقمه سالم شامل پنیر و گردو، نان و تخم و مرغ و … و غذاهای پخته شامل انواع آش و سوپ ، فرنی و شله زرد و …. که در ابلاغیههای ارسالی به مناطق به طور کامل قید شده است.