شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۳:۰۶ب.ظ
::آخرین مطلب 1 ساعت پیش | افراد آنلاین: 2

جعفرپور:مقاومت یک امر عقلانی در برابر قدرت های گردن کلفت است

نماینده مردم لارستان، خنج و گراش در مجلس شورای اسلامی درخصوص بعد تحریمی آمریکا در قبل ایران ابراز داشت: در بعد تحریمی خود آمریکایی ها اذعان دارند که بیش از…

نماینده مردم لارستان، خنج و گراش در مجلس شورای اسلامی درخصوص بعد تحریمی آمریکا در قبل ایران ابراز داشت: در بعد تحریمی خود آمریکایی ها اذعان دارند که بیش از این نمی توانند فشار و تحریم نسبت به کشور ایران وارد نمایند و هیچ مجرایی را برای ما باز نگذاشته اند که بخواهند در ادامه آن را ببندند و درمجموع تحریم و محدودیت بیشتر برای کشور متصور نیست.

به گزارش میلاد لارستان، جمشید جعفرپور در گفتگو با خبرنگار شیرازه با اشاره به ماه مبارک رمضان که سمبلی از مقاومت در برابر امیال و تمایلات می باشد، گفت: مردم ایران به راحتی توانستند در مقابل امیال، تمایلات و خواسته های نفسانی خود در این ماه مبارک مقاومت کنند که تمرین خوبی برای مقاومت در برابر سایر موارد و ناملایمات می باشد.

وی درمورد تقابل ایران با آمریکا تصریح کرد: در مواجهه با آمریکا، کشور ایران بر سر یک دو راهی قرار دارد؛ مذاکره با آن ها و یا مقاومت و پایداری که در این صورت عقل منادی آن راهی است که بیشرین سود و کمترین ضرر را برای کشور، انقلاب و مردم داشته باشد.

عضو مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پس از ۱۵ سال مذاکره و با امید به اینکه کشور به شرایط عادی خود برگردد و بعد از مذاکرات طولانی مدت برجام که محدودیات زیادی را نیز در راستای آن بر ما تحمیل شد و پذیرفتیم، گفت: مذاکرات فشرده سرانجام به توافق نامه ای منتهی شد که علاوه بر این ۶ کشور عضو ۵+۱ به امضای سازمان ملل به عنوان یک مرجع بین المللی رسید که به ناگاه کشور آمریکا به صورت یکطرفه از آن خارج شد.

وی با اشاره به دعوت ترامپ از ایران برای انجام مذاکرات جدید عنوان کرد: بعد از آن شرایط و اوضاع در برجام، آقای ترامپ ما را مجدد به مذاکره دعوت می کند که اولین نکته قابل بررسی در این خصوص تضمین و تعهد آمریکا برای پایبندی به مذاکره و اجرای آن چیست، در حالیکه پیش روی همه ما تجربه عینی و ناموفق برجام می باشد که ضمانت و مهر سازمان ملل پای آن بود و دیدیم که به راحتی آقای ترامپ از این معاهده بین المللی خارج می شود.

جعفرپور ادامه داد: وقتی تضمینی برای مذاکرات وجود ندارد، آیا عاقلانه می باشد که یک سری تعهدات و محدودیت های جدید را تقبل کرده و اجرایی کنیم و باز در سوی مقابل آمریکا تعهدات خود را نقض کند؟!

وی به موضوع عدم مذاکره با آمریکا پرداخت و بیان داشت: حال اگر ما مذاکره نکنیم و وارد فاز مقاومت شویم، دو حالت برای ما پیش خواهد آمد؛ یکی تحریم ها و فشارهای اقتصادی می باشد و دیگری جنگ و درگیری نظامی می باشد.

نماینده مردم لارستان در مجلس شورای اسلامی درخصوص بعد تحریمی آمریکا در قبل ایران ابراز داشت: در بعد تحریمی خود آمریکایی ها اذعان دارند که بیش از این نمی توانند فشار و تحریم نسبت به کشور ایران وارد نمایند و هیچ مجرایی را برای ما باز نگذاشته اند که بخواهند در ادامه آن را ببندند و درمجموع تحریم و محدودیت بیشتر برای کشور متصور نیست.

وی در ادامه سخنانش به موضوع جنگ آمریکا با کشور ایران پرداخت و خاطرنشان کرد: درخصوص جنگ نیز آمریکایی ها به شدت از درگیری نظامی با ما هراس دارند زیرا می دانند که جنگ چیزی نیست که یک روزه ضرباتی را وارد کنند و بعد بتوانند عقب نشینی کنند در حالیکه آن ها عقبه و منابع در منطقه دارند که قابل جابجایی و عقب نشینی نیست.

جمشید جعفرپور درخصوص عقبه و منابع آمریکا در منطقه و احساس آمریکایی ها پیرامون جنگ با ایران گفت: عربستان به عنوان یک هم پیمان، امارات به عنوان پادو، بحرین به عنوان یک منبع کوچک و اسرائیل، نور چشم آمریکا همگی در تیررس جمهوری اسلامی هستند و قطعا با این توضیحات گزینه جنگ برای آن ها ترسناک و مخوف می باشد.

وی با بیان اینکه درصورت عدم مذاکره با آمریکا تنها ان ها می توانند فشار و تحریم ها را بر کشور ما حفظ نمایند، تصریح کرد: ناگفته نماند که تحریم ها و فشارهای اقتصادی سختی هایی همچون مشکلات اقتصادی، فروش نفت، گرانی و عدم ورود برخی کالا به کشور و… را در پی دارد که هم اکنون نیز شاهد آن ها در کشور می باشیم.

عضو مجلس شورای اسلامی همچنین عنوان کرد: البته ما در مورد تحریم دست و پابسته نیستیم و تجربه تحریم های دوره های قبل را داریم و اکنون نیز خود را با شرایط درحال وفق دادن می باشیم.

وی در نتیجه گیری مقایسه ای میان مقاومت و مذاکره با آمریکا اظهار داشت: درمجموع اگر وارد فاز مقاومت و پایداری شویم، تعهداتی را نخواهیم پذیرفت که خلاف منطق و منافع ملی ما باشد و از هر لحاظ نسبت به مذاکره در شرایط کنونی برای کشور ما بهتر و مناسب تر می باشد و با هزینه هایی به مراتب کمتر از مذاکره این مرحله گذار را نیز سپری خواهیم کرد.

جعفرپور ادامه داد: همانطور که رهبر انقلاب نیز در ۱۴ خرداد در حرم مطهر امام مطرح کردند، گزینه مقاومت یک امر منطقی و عقلانی می باشد و به هیچ وجه گزینه ای احساسی نیست و منافع ما در پیگیری و استمرار در مقاومت و پایداری می باشد.

وی با بیان اینکه باید برای پیشنهاد مذاکره بی قید و شرط آمریکا که در اصل پیشنهادی واقعی نیز نمی باشد، خودمان را آماده کنیم، تشریح کرد: نکته ای که باید در شرایط کنونی در نظر گرفت، پیشنهاد مذاکره بی قید و شرطی می باشد که آمریکایی آن را مطرح کرده اند که نباید این پیشنهاد ما را اغوا و تحریک نماید تا اینکه ما وارد فاز مذاکره شویم و آن ها می خواهند از لحاظ روانی ایران را تحت فشار افکار عمومی و بین المللی قرار دهند.

نماینده مردم فارس در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: هدف آمریکا کشاندن فضا به سمت سازمان ملل و یارگیری از این طریق درکنار تحت فشار قرار دادن ایران در روابط بین المللی می باشد.

وی برای مقابله با این پیشنهاد مذاکرات بدون قید و شرط آمریکا پیشنهاد داد: برای مذاکرات بدون قید شرط باید بسته های سیاسی، فرهنگی و آموزشی داشته باشیم و در نظام بین الملل این فریبکاری آمریکا را برملا سازیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا کشور ایران توان مقابله و مقاومت در برابر آمریکا و زورگویان دنیا را دارد، گفت: البته که کشور در شرایط مناسبی برای مقاومت می باشد که اگر شرایط مقاومت را نداشتیم تا به حال چندین باره آمریکا به ما حمله کرده بود.

جمشید جعفرپور درخصوص عدم حمله آمریکا به کشور ایران خاطر نشان کرد: اینکه آمریکا تا به حال به ما حمله نکرده از سر ترحم و دلسوزی نیست بلکه از ناتوانی آن ها بوده است و در مسائل دفاعی و نظامی به آن حد رسیده ایم که فکر شروع جنگ و تجاوز را از اذهان متجاوزین دور کرده ایم و می داند که در صورت این اتفاق مناطق وسیعی از اسرائیل تا عربستان صعودی مورد تهاجم و حمله جمهوری اسلامی قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به بازدارندگی مطلوبی که ایران در زمینه تسلیحاتی و نظامی دارد، عنوان داشت: ما می بایست بازدارندگی و توانمندی های خود را در سایر عرصه ها به ویژه اقتصادی گسترش دهیم تا درصورت تحریم شدن بتوانیم در شرایط بهتری کشور را به پیش ببریم.

گفتگو از محمد صادقی

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:یکشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۳۳ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین