با توجه به اجرایی شدن قانون مصوبه ایجاد اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای در مراکزی که دارای اداره کل راه و شهرسازی هستند، هنوز این قانون…
با توجه به اجرایی شدن قانون مصوبه ایجاد اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای در مراکزی که دارای اداره کل راه و شهرسازی هستند، هنوز این قانون برای لارستان اجرایی نشده است.
به گزارش میلاد لارستان، در آخرين تغيير تشكيلاتي، طي مصوبه شماره ۷۴۰۲۲/۱۹۰۱ مورخ ۲۲ تیرماه ۱۳۸۲ شوراي عالي اداري كليه وظايف، نيروي انساني، تجهيزات، تعهدات و اعتبارات معاونت راهداري وزارت راهوترابري به سازمان حمل و نقل جادهاي و پايانهها منتقل و معاونت مذكور از تشكيلات وزارت راهوترابري حذف شد. طبق بند ۵ مصوبه مذكور، وظايف و اداره امور دبيرخانه شوراي عالي ترابري كشور از سازمان حملونقل جادهاي و پايانهها منتزع و به وزارت راهوترابري منتقل گرديد که عنوان سازمان به سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي تغيير نام يافت.
به رغم تشكيل اين سازمان، ۹ سال طول كشيد تا تشكيلات رسمي آن مراحل استصوابي خود را طي كند. در تاريخ ۱۷/۰۳/۹۱ نمودار كلان مصوب سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي مشتمل بر ۳۱ واحد استاني به صورت رسمي ابلاغ گرديد و بر اساس آن هويت تشكيلاتي مصوبه ادغام معاونت راهداري در سازمان حملونقل جادهاي و پايانههاي شوراي عالي اداري مشخص شد.
بنا به این مصوبه، در تمام مراکزی که دارای اداره کل راه و شهرسازی بوده اند، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای تشکیل شد. در حال حاضر در کل کشور ۳۲ اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای تشکیل شده است که ۳۰ مورد آن مربوط به مراکز استانها و ۲ مورد آن مربوط به شهرهای جیرفت در جنوب استان کرمان و ایرانشهر در استان سیستان و بلوچستان است.
در این میان، تنها مرکزی که در کشور دارای اداره کل راه و شهرسازی بوده و هنوز مصوبه ایجاد اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای در آن عملیاتی نشده است، در حوزه استحفاظی اداره کل راه و شهرسازی لارستان است.
هر چند این مهم در اواخر سال گذشته به شکلی غیرمتعارف و برخلاف روال سایر نقاط کشور قرار بود با تنزل اداره کل راه و شهرسازی لارستان اجرایی شود، اما با انتقاد و اعتراض مردم از اجرایی شدن آن جلوگیری شد.
اکنون و با وجود اجرایی شدن این مصوبه قانونی در همه نقاط کشور، جای این سوال باقی می ماند که دلیل تعلل در اجرای ایجاد اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای لارستان چیست؟!
با توجه به اینکه حوزه استحفاظی اداره کل راه و شهرسازی لارستان بزرگتر از ۱۴ استان کشور است و تاریخ تاسیس این اداره کل به سال ۱۳۶۲ می رسد، انتظار می رود مسئولان بلندمرتبه کشور اعم از رئیس محترم جمهور و وزیر راه و شهرسازی نگاه ویژه تری به نقاط دورافتاده تر و محروم کشور داشته باشند.
ف ۱۱۰
صدای مردم که به جایی نمیرسه . جنای دکتر هم که نمایندست کارش به جایی نمیرسه . پس باید انتظار ظهور رو بکشیم
مردم از نماینده انتظار دارن نماینده لا اقل برای مردم توضیح بدن مگر لارستان بزرگ جزئی از ایران نیست/چرا دولت تبعیض وتفرقه ایجاد بکنه
حق گرفتنی هست ،نه دادنی