یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۳:۴۱
::آخرین مطلب 3 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

کاهش 40 درصدی تصادفات در محور لار-جهرم در تعطیلات نوروز 99

  رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشکده علوم  پزشکی لارستان از کاهش 40 درصدی تصادفات در محور لار-جهرم در تعطیلات نوروز 99 خبر داد. مسعود حاج رجبی در…

 

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشکده علوم  پزشکی لارستان از کاهش 40 درصدی تصادفات در محور لار-جهرم در تعطیلات نوروز 99 خبر داد.

مسعود حاج رجبی در گفت‌وگو با خبرنگار میلاد لارستان با ارائه آمار مأموریت‌های امدادی اورژانس 115 لارستان، اظهار داشت: در نوروز امسال درمجموع تعداد 619 مورد مأموریت انجام شد که از این تعداد 230 مورد مربوط به مأموریت شهری و 389 مورد مربوط به حوادث جاده‌ای با 600 نفر مصدوم و بیمار بوده است.

وی تعداد کل حوادث ترافیکی را در عید امسال 54 فقره عنوان کرد و افزود: از این تعداد 19 مورد آن به حوادث ترافیکی شهری و 35 مورد آن مربوط به حوادث ترافیکی جاده‌ای بوده است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشکده علوم  پزشکی لارستان با ابراز تأسف نسبت به اینکه در مأموریت‌های حوادث ترافیکی جاده‌ای و شهری درمجموع 2 نفر جان خود را ازدست‌داده‌اند، تصریح کرد: بالگرد اورژانس هوایی لارستان در تعطیلات نوروز 99، تعداد 3 مأموریت را انجام داده است.

این مسوول از کاهش 22 درصدی مأموریت‌های انجام‌شده توسط اورژانس 115 لارستان نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و یادآور شد: در حوادث ترافیکی نیز نسبت به نوروز سال 98، درمجموع با کاهش 46 درصدی مواجه بوده‌ایم که این امر ناشی از کاهش سفرها به دلیل شیوع کرونا بوده است..

وی با اذعان به اینکه در نوروز امسال در محور ترانزیتی لار-جهرم به جهت انجام کمتر مسافرت به دلیل شیوع کرونا با کاهش 40 درصدی تصادفات روبه‌رو بوده‌ایم، ادامه داد: 46 مورد از حوادث ترافیکی مربوط به محورهای اصلی و فرعی حوزه شهرستان‌های لارستان، اوز و خنج بوده است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشکده علوم  پزشکی لارستان به انجام 565 مورد مأموریت غیرتصادفی توسط اورژانس 115 اشاره کرد و افزود: از این تعداد 235 مجروح یا بیمار به بیمارستان منتقل و 362 نفر نیز در محل به شکل سرپایی درمان شده‌اند.

ف 110

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین