مسئول اداره بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی لارستان گفت: سهم دامداران سنتی و عشایر در تولید گوشت قرمز شهرستان نسبت به دامداران صنعتی بیشتر است . به گزارش میلاد لارستان…
مسئول اداره بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی لارستان گفت: سهم دامداران سنتی و عشایر در تولید گوشت قرمز شهرستان نسبت به دامداران صنعتی بیشتر است .
به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی لارستان ، غلامرضا صدیقی اظهار داشت: در لارستان ۱۶ واحد بره پرواری صنعتی به ظرفیت ۴۵۰۰ راس و ۲۲ واحد صنعتی گوساله پرواری به ظرفیت ۲۶۵۰ راس وجود دارد که علاوه براین دامداران سنتی نیز با ظرفیت دامی ۲۳۰ هزار راس دام سبک و ۲۰۰۰ راس دام سنگین تامین کننده گوشت قرمز شهرستان هستند .
وی با اشاره به بیشترین تولید گوشت قرمز لارستان که در فصل بهار است بیان کرد : ۲۵ هزار راس بره با تولید ۵۰۰ تن و ۳۰۰ راس گوساله با تولید ۷۵ تن در این فصل آماده عرضه به بازار است .
صدیقی تولید گوشت لارستان را ۲۰۹۰ تن در سال عنوان کرد و افزود : با توجه به سرانه مصرف گوشت قرمز به ازا هر نفر ۶ کیلوگرم در سال ، تولید گوشت دو برابر میزان نیاز شهرستان است .
ف ۱۱۰