چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۵۷ق.ظ
::آخرین مطلب 3 ساعت پیش | افراد آنلاین: 12

جزئیات بودجه سال 94 برای استان فارس

معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری فارس با اشاره به پیش بینی درآمد ۱۷ هزار و ۳۵۰ میلیارد ریالی برای سال ۹۴ این استان در لایحه بودجه سال ۹۴ گفت:…

معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری فارس با اشاره به پیش بینی درآمد ۱۷ هزار و ۳۵۰ میلیارد ریالی برای سال ۹۴ این استان در لایحه بودجه سال ۹۴ گفت: این رقم در مقایسه با درآمد سال جاری ۳۳ و شش دهم درصد رشد دارد.

ساسان تاجگرودن، افزود: اعتبارات هزینه ای استان فارس از محل بودجه عمومی دولت نیز سه هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال است که نسبت به سال قبل ۲۱ درصد افزایش داشته است.

وی ادامه داد: کل بودجه سال ۹۴ کشور نسبت به بودجه ۸۰۳ هزار میلیارد تومانی سال ۹۳ نیز با چهار درصد فزونی به رقم ۸۳۸ هزار میلیارد تومان رسیده و قیمت هر بشکه نفت در نیز سال ۹۴ برابر با ۷۲ دلار و نرخ تسعیر دلار در سال ۹۴ مبلغ دو هزار و ۸۵۰ تومان در نظر گرفته شده است.

معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری فارس گفت: کل درآمدهای عمومی دولت در سال ۹۴ نسبت به سال قبل با ۱۹ درصد رشد به رقم ۱۱۹ هزار میلیارد تومان رسیده است که درآمدهای مالیاتی سال ۱۳۹۴ نسبت به سال ۹۳ با ۲۳ درصد رشد، رقم ۸۶ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده که ۳۸ درصد کل درآمد عمومی را شامل می شود.

***کاهش منابع حاصل از نفت و فرآورده های نفتی

او اظهار کرد: منابع حاصل از نفت و فرآورده های نفتی با هشت و هفت درصد کاهش نسبت به سال قبل، رقم ۷۱ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده که نسبت به کل منابع عمومی دولت به مبلغ ۲۲۴ هزار میلیارد تومان ۳۱ و شش درصد است.

تاجگردون اضافه کرد: به استناد ماده ۸۴ قانون برنامه پنجم سهم صندوق توسعه ملی از محل درآمدهای نفتی در سال ۱۳۹۰ برابر ۲۰ درصد و هر سال تا پایان برنامه پنجم سه درصد افزایش می یابد که در سال ۱۳۹۳ برابر با ۳۱ درصد بوده، لذا به منظور جبران کاهش قیمت نفت، این سهم در لایحه بودجه پیشنهادی سال ۱۳۹۴ برابر با ۲۰ درصد پیش بینی شده است.

معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری فارس ادامه داد: بودجه عمومی در سال ۱۳۹۴ مبلغ ۲۶۷ هزار میلیارد تومان است که نسبت به سال جاری ۱۳ و شش دهم درصد افزایش داشته است.

او افزود: این بودجه مشتمل بر بودجه هزینه ای به مبلغ ۱۶۶ هزار میلیارد تومان با ۱۱ و چهار دهم درصد رشدت نسبت به سال ۹۳، بودجه تملک دارایی های سرمایه ای استانی و ملی به مبلغ ۴۸ هزار میلیارد تومان با ۱۶ درصد رشد نسبت به سال ۹۳ و بودجه تملک دارایی های مالی به مبلغ ۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان با ۵۱ درصد کاهش نسبت به سال ۱۳۹۳ است.

تاجگردون اضافه کرد: بودجه درآمدهای اختصاصی دولت هم با ۵۵ درصد رشد نسبت به سال ۹۳ به ۴۳ هزار میلیارد تومان رسیده است.

وی، اعتبارات حقوق و دستمزد در سال ۹۴ را ۴۷ هزار میلیارد تومان دانست و افزود: این رقم در مقایسه با سال ۹۳ چهار درصد کاهش را نشان می دهد بطوری که افزایش ۱۴ درصدی حقوق برای پرسنل شاغل و بازنشسته در نظر گرفته شده است و با توجه به رشد چهار درصدی سرمایه گذاری برای سال ۹۴، رشد اقتصادی برابر با دو و نیم درصد و نرخ تورم ۱۴ درصد پیش بینی شده است.

او اضافه کرد: همچنین ۶۸۰ طرح عمرانی دارای پیشرفت بالای ۸۰ درصد می باشند که ضمن رعایت توازن منطقه ای و محوری بودن طرح ها، تخصیص اعتبار به گونه ای انجام خواهد شد که ۲۱۰ طرح در سال آینده به بهره برداری برسد.

وی، منابع هدفمندی در سال ۹۴ از محل اصلاح قیمتها را بالغ بر ۴۸ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: ۴۲ هزار میلیارد تومان به صورت نقدی و غیر نقدی در جهت حمایت غذایی خانوارها توزیع می شود و پنج هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان نیز به بخش های تولیدی جهت حمایت لازم پرداخت خواهد شد.

تاجگردون اظهار کرد: سرجمع اعتبارات موضوع ماده ۱۸۰ قانون برنامه پنجم کل کشور با توجه به تغییر در سهم که از دو درصد به سه درصد تبدیل شده نیز مبلغ شش هزار و ۶۷۵ میلیارد تومان گردیده که نسبت به سال ۹۳ مبلغ سه هزار و ۳۷۶ میلیارد تومان ۹۷ درصد رشد دارد که اعتبار موضوع ماده ۱۸۰ برای استان فارس، جمعا مبلغ ۴۵۷ میلیارد تومان پیش بینی شده که هفت درصد سهم کل کشور را شامل می شود و نسبت به امسال ۹۰ درصد رشد را نشان می دهد.

معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری فارس تصریح کرد: این اعتبار برای استانها در سه ستون پیش بینی شده که مبلغ ۳۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان آن بصورت استانی تعیین تکلیف می شود و مبلغ ۱۱۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برای پروژه های استانی و مابقی مبلغ ۳۰۵ میلیارد تومان برای طرح های ملی در نظر گرفته شده است.

وی افزود: اعتبارات ملی استان فارس در پیوست شماره یک لایحه بودجه ۹۴ دارای ۱۴۸ طرح مشخص تملک دارایی های سرمایه ای است و سرجمع اعتبار آنها حدود ۹۴۸ میلیارد تومان و از لحاظ اعتباری نسبت به سال ۹۳ دارای ۵۳ درصد رشد است که در لایحه بودجه سال ۹۴ کل کشور دو طرح جدید به طرح های استان فارس اضافه شده است.

تاجگردون در تشریح اعتبارات ملی استان فارس هم گفت: در سال ۱۳۹۲ هر چند اعتبار مصوب طرح های ملی استان یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بوده ولی بر اساس رقم مندرج در لایحه بودجه ۹۴، عملکرد اعتبار مذکور ۶۱۷ میلیارد تومان می باشد.

او اضافه کرد: در سال ۹۳ نیز اعتبارات ملی استان ۴۷ درصد نسبت به مصوب ۹۲ کاهش داشته که تلاش می شود تا با حداکثر نمودن تخصیص اعتبارات مصوب، عملکرد استان کمتر از سال ۹۲ نشود.

***ایجاد ۱۱ طرح جدید در لایحه ۹۴

وی ادامه داد: در مجموع، در لایحه ۹۴، ۱۱ طرح جدید ایجاد گردیده که طرح مطالعه حفاظت و احیاء دریاچه های استان فارس با اعتباری بالغ بر ۳۶ میلیارد تومان و همچنین طرح حفاظت و آماده سازی و مرمت تخت جمشید و پاسارگاد با اعتباری معادل ۵۲ میلیارد تومان در پیوست یک قانون بودجه پایدار شده است.

او گفت: مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان برای اجرای ۶۶ عنوان پروژه مندرج در جدول ۱۹ که دارای مجوز کمیسیون ماده ۳۲ و ماده ۲۱۵ می باشند پیش بینی شده که ۱۲ مورد آن مربوط به استان فارس می باشد.

وی افزود: مبلغ ۲۰ میلیارد تومان نیز برای مطالعه و اجرای ۲۷۷ عنوان پروژه پیش بینی شده که ۲۲ مورد آن مرتبط با استان فارس است.

تاج گردون گفت: برای استادیوم ۵۰ هزار نفری شیراز نیز پس از چند سالی توقف، اعتباری معادل شش میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری فارس تصریح کرد: عنوان سعدی شناسی از جدول ۱۷ پیوست ماده واحده حذف و با شرایط بهتری در جدول هفت ذیل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اعتباری معادل چهار میلیارد تومان اضافه شده است.

وی، در خصوص وضعیت تخصیص اعتبارات سال ۱۳۹۳ استان فارس هم گفت: کل اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای سال ۱۳۹۳ معادل ۴۱۳۴۸۹۵ میلیون ریال بوده که از این رقم مبلغ ۲۱۴۴۶۰۹ میلیون ریال دو درصد نفت و گاز و ۱۲۴۵۱۰۰ میلیون ریال استانی و معادل ۷۴۵۱۸۶ میلیون ریال الزامات می باشد.

تاج گردون اظهار داشت: تخصیص ابلاغی ۹ ماهه برای اعتبارات مذکور تاکنون معادل ۷۴ درصد بوده که برای نفت و گاز معادل ۷۵ درصد و برای استانی معادل ۷۲ درصد می باشد که در توزیع تخصیص بین پروژه های سفر رهبر معظم انقلاب معادل ۸۰ درصد و مابقی پروژه ها به صورت سرجمع معادل ۷۰ در صد تخصیص داده شده است.

او اضافه کرد: اعتبارات ملی با ویژگی استانی سال ۱۳۹۳ معادل ۱۹۵۱۸۸۰ میلیون ریال بوده که در قالب تعداد ۵۱ طرح مبادله و در حال اجراست و تخصیص این بخش از اعتبارات نیز در ۹ ماهه سرجمع معادل ۸۱ درصد می باشد که پروژه های مختلف با توجه به پیشرفت فیزیکی آنها از صفر تا ۱۰۰ درصد تخصیص دریافت کرده اند.

***تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبارات ردیف سفر رهبر معظم انقلاب

معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری فارس، اعتبارات بخش ردیف سفر رهبری را معادل ۴۱۴۷۵۰ میلیون ریال عنوان کرد و گفت: ۱۰۰ درصد اعتبار مذکور تخصیص یافته و بخشی از ردیف مذکور تا سقف مبلغی حدود ۲۵۰ میلیارد با دستگاههای ملی مبادله شده که این حجم اعتبار با رایزنی و پیگیری در سال جاری انجام شده است.

او اظهار داشت: از محل اعتبارات ماده ۱۰ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت معادل ۸۲۸۶۰۰ میلیون ریال و ماده ۱۲ قانون تشکیل مدیریت بحران معادل ۱۳۹۱۰۰ میلیون ریال می باشد و از اعتبارات بند الف تبصره ۲۲ مشهور به ماده ۱۸۰ نمایندگان معادل ۲۴۰۳۸۷۷ میلیون ریال بوده که تاکنون مبلغ ۲۱۴۸۶۳۰ میلیون ریال به صورت استانی و مبلغ ۱۷۳۷۰۰ میلیون ریال به صورت ملی و مبلغ ۱۳۰۰ میلیون ریال به صورت ملی با ویژگی استانی به استان ابلاغ گردیده و مبلغ ۸۰۲۴۷ میلیون ریال به صورت توزیع نشده باقی مانده است که حسب تعهد معاونت نظارت راهبردی مقرر گردیده تخصیص ۱۰۰ درصدی این بند به استان ابلاغ شود که به طور مکرر و حضوری در حال پیگیری و وصول تخصیص ۱۰۰ درصدی هستیم.

وی افزود: میزان اعتبار تخصیص از محل قانون نحوه رسیدگی به تخلفات و جرایم رانندگی نیز معادل ۸۴۱۷۲ میلیون ریال است که ابلاغ شده و در دست تصمیم گیری و توزیع می باشد که ۷۰ درصد سهم شهرداری ها و ۳۰ درصد سهم دهیاری ها است که به صورت ۱۰۰ درصد تخصیص و نقدینگی واریز گردیده است.

تاج گردون افزود: کل اعتبارات هزینه ای ابلاغی استان در قانون بودجه سال ۱۳۹۳ نیز معادل ۲۶۹۱۱۸۱ میلیون ریال بوده که از این مبلغ ۱۲۸۹۴۶۵ میلیون ریال بخش حقوق و مزایا و مبلغ ۱۴۰۱۷۱۶ میلیون ریال بخش سایر هزینه ها می باشد که تخصیص ابلاغی بخش حقوق و مزایا در ۹ ماهه معادل ۸۳ درصد و تخصیص بخش سایر معادل ۶۲ در صد ابلاغ گردیده است.

او اظهار کرد: از محل منابع ماده ۸۰ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و سایر ردیف ها جهت جبران کسری اعتبارات بخش حقوق دستگاههای قوه قضائیه و نیز بخش سایر بهزیستی مبالغی مجموعا معادل ۱۵۵۹۰۵ میلیون ریال ابلاغ گردیده است که تاکنون معادل ۵۰ درصد تخصیص ابلاغ شده است.

وی افزود: کمک زیان شرکت آبفا روستایی به مبلغ ۹۰۷۸۷ میلیون ریال نیز تاکنون ابلاغ و معادل ۶۱ درصد تخصیص و نقدینگی به خزانه معین استان واریز گردیده است.

معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری فارس کل در آمدهای استانی سال ۱۳۹۳ را معادل ۱۲۹۸۸۷۸۵ میلیون ریال عنوان کرد و گفت: عملکرد هشت ماهه استان معادل ۸۰۴۴۶۴۰ میلیون ریال گزارش شده که شش درصد بیش از عملکرد هفت ماهه قابل انتظار بر اساس مصوبه اتفاق افتاده است.

***افزایش ۶۲ درصدی اعتبارات فصل بهداشت و درمان فارس

وی، در تشریح فصل های مختلف بودجه سال ۱۳۹۴ هم گفت: اعتبارات فصل بهداشت و درمان کل کشور از سرجمع اعتبارات طرح های ملی و طرح های استانی ویژه در لایحه بودجه سال ۹۴ به مبلغ ۹۰۰۷ میلیارد ریال نسبت به سال ۹۳ حدود ۳۸ درصد رشد دارد که این نسبت برای استان فارس با اعتبار به مبلغ ۶۳۸ میلیارد ریال معادل ۶۲ درصد می باشد و از رشد متوسط کشور بالاتر است.

وی، عملکرد اعتبارات سال ۱۳۹۲ فصل بهداشت و درمان کل کشور را ۹ هزار و ۳۷۶ میلیارد ریال برشمرد و گفت: این رقم نسبت مصوب معادل ۷۶ درصد می باشد.

او گفت: در استان فارس عملکرد اعتبارات سال ۱۳۹۲ فصل مذکور مبلغ ۷۰۴ میلیارد ریال است که نسبت به مصوب معادل ۹۱ درصد می باشد و مقایسه درصدهای کشور و استان حاکی از آن است که تخصیص اعتبارات طرح های فصل بهداشت و درمان استان نسبت به متوسط کشور بالاتر است.

تاج گردون اضافه کرد: از تعداد ۲۱ طرح فصل بهداشت و درمان استان فارس به مبلغ ۶۳۸ میلیارد ریال در لایحه بودجه سال ۱۳۹۴ تعداد ۱۰ طرح آن از رشد قابل توجهی نسبت به سال ۹۳ و میانگین کشور برخوردار می باشد.

او گفت: در فصل و برنامه توسعه فضاهای آموزشی و علوم و فناوری دانشگاههای علوم پزشکی برای استان فارس تعداد ۱۳ طرح با اعتباری به مبلغ ۱۱۹ میلیارد ریال وجود دارد که از نظر اعتباری نسبت به سال قبل ۱۳۲ درصد رشد دارد.

او اظهار کرد: در پیوست ماده واحده لایحه بودجه سال ۹۴ مبلغ دو هزار میلیارد ریال برای تعداد ۶۶ طرح دارای مجوز کمیسیون ماده ۳۲ و ۲۱۵ پیش بینی شده که استان فارس دارای ۱۲ طرح در این جدول است و تعداد چهار طرح با عناوین احداث بیمارستانهای ۱۶۰ تختخوابی مرودشت، ۶۴ تختخوابی ارسنجان، جایگزین ۹۶ تختخوابی لامرد و ۱۶۰ تختخوابی داراب مربوط به فصل بهداشت و درمان استان می باشد.

او گفت: در جدول پیوست ماده واحده لایحه بودجه ۹۴ تعداد ۲۷۷ طرح بصورت مطالعاتی و اجرایی با پیش بینی ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار درج گردیده که استان فارس در این جدول دارای ۲۲ طرح می باشد و یک طرح آن تحت عنوان مطالعه و توسعه بیمارستان قادرآباد مربوط به این فصل است.

وی در تشریح اعتبارات فصل آموزش در لایحه بودجه سال ۱۳۹۴ هم گفت: اعتبارات فصل آموزش کل کشور از سرجمع اعتبارات طرح های ملی و طرح های استانی ویژه در لایحه بودجه سال ۹۴ به مبلغ ۲۱۴۳۳ میلیارد ریال نسبت به سال ۹۳ حدود ۴۳ درصد رشد دارد که این نسبت برای استان فارس با اعتباری به مبلغ ۸۹۲ میلیارد ریال معادل ۸۳ درصد می باشد.

او اضافه کرد: از تعداد ۳۸ طرح فصل آموزش استان فارس به مبلغ ۸۹۲ میلیارد ریال در لایحه بودجه سال ۱۳۹۴ تعداد ۱۱ طرح آن مربوط به دانشگاههای علوم پزشکی استان به مبلغ ۹۷ میلیارد ریال با رشد اعتباری ۱۴۸ درصدی نسبت به سال قبل و تعداد ۲۷ طرح با مبلغ اعتبار ۷۹۵ میلیارد ریال مربوط به سایر دانشگاههای استان بوده که نسبت به سال قبل ۷۷ درصد رشد را نشان می دهد.

تاج گردون گفت: در جدول پیوست ماده واحده لایحه بودجه سال ۹۴ مبلغ دو هزار و میلیارد ریال برای تعداد ۶۶ طرح دارای مجوز کمیسیون ماده ۳۲ و ۲۱۵ پیش بینی شده که استان فارس دارای ۱۲ طرح در آن می باشد.

او افزود: در پیوست ماده واحده لایحه بودجه ۹۴ نیز تعداد ۲۷۷ طرح بصورت مطالعاتی و اجرایی با پیش بینی ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار درج گردیده که استان فارس در این جدول دارای ۲۲ طرح می باشد و دو طرح آن تحت عناوین مطالعه و احداث دانشکده جایگزین پرستاری و مامایی جهرم و مطالعه، احداث و تجهیز پژوهشکده فناوری اطلاعات دانشگاه شیراز مربوط به فصل است.

وی، در خصوص طرح های فصل منابع آب و کشاورزی و محیط زیست استان فارس در لایحه بودجه سال ۱۳۹۴ هم گفت: اعتبارات فصل منابع آب کل کشور از سرجمع اعتبارات طرحهای ملی و طرحهای استانی ویژه در لایحه بودجه سال ۹۴ به مبلغ ۴۴ هزار و ۴۴۱ میلیارد ریال است که نسبت به سال ۹۳ حدود ۳۸ درصد رشد دارد.

او افزود: این نسبت برای استان فارس با اعتبار به مبلغ دو هزار و ۵۲۲ میلیارد ریال معادل ۵۳ درصد می باشد که مقایسه درصد های استان و کشور نشان می دهد که رشد اعتبارات فصل منابع آب استان نسبت به متوسط کشور بالاتر است.

معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری فارس گفت: از تعداد ۲۶ طرح فصل منابع آب استان فارس به مبلغ ۲۵۲۲ میلیارد ریال در لایحه بودجه سال ۱۳۹۴ تعداد ۱۲ طرح آن از رشد قابل توجهی نسبت به سال ۹۳ و میانگین کشور برخوردار است.

تاج گردون گفت: در بخش کشاورزی طرحی تحت عنوان اجرای عملیات آب و خاک کشاورزی در حوزه موند به مبلغ ۹۸ میلیارد ریال گنجانده شده که اعتبار آن نسبت به اعتبار مصوب سال ۹۳ معادل ۶۷ درصد رشد دارد.

***رشد ۴۷ درصدی اعتبارات طرح های حمل و نقل

معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری فارس در خصوص وضعیت طرح های فصل حمل و نقل در لایحه بودجه سال ۱۳۹۴ هم گفت: اعتبارات فصل حمل و نقل در کشور در لایحه ۹۴ مبلغ ۵۶ هزار و ۶۴۸ میلیارد ریال می باشد که نسبت به مصوب امسال ۳۵ درصد رشد را نشان می دهد که سرجمع اعتبارات استان فارس در این فصل سه هزار و ۷۲ میلیارد ریال که در مقایسه با سال ۹۳ حدود ۴۷ و نیم درصد رشد داشته است.

او افزود: استان فارس ۳۳ طرح مربوط به فصل حمل و نقل در پیوست شماره یک قانون بودجه سال ۹۳ داشته که کاملا در بودجه ۹۴ پادار شده اند.

وی ادامه داد: در پیوست ماده واحده لایحه بودجه ۹۴ مبلغ دو هزار میلیارد ریال برای تعداد ۶۶ طرح دارای مجوز کمیسیون ماده ۳۲ و ۲۱۵ پیش بینی شده که استان فارس دارای ۱۲ طرح می باشد.

او افزود: در کل کشور نیز تعداد ۲۷۷ طرح به صورت مطالعاتی و اجرایی با پیش بینی ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده که ۲۲ طرح آن مربوط به استان فارس می باشد که تعداد ۱۴ طرح مربوط به فصل حمل و نقل است.

تاج گردون ضمن قدردانی از پیگیری های مستمر نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، افزایش های قابل توجه سهم استان در لایحه بودجه ۱۳۹۴ را حاصل همدلی های نمایندگان با مدیریت ارشد استان و ماحصل سفرهای مستمر مسوولان کشوری به استان و پیگیریهای مدیران استانی عنوان کرد.

وی گفت: امیدواریم با تصویب و افزایش این مبالغ در مجلس شورای اسلامی شاهد رشد و توسعه بیش از پیش استان پهناور فارس باشیم.

 

منبع: ایرنا

 

 

نوشته شده در تاریخ:شنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۴۵ب.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین