چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۲:۵۰ق.ظ
::آخرین مطلب 5 ساعت پیش | افراد آنلاین: 17

صادرات 30% از ارده لارستان به کشورهای خلیج فارس

هفت کارگاههای سنتی فرآوری ارده در لارستان با فرا رسیدن فصل زمستان احیا شد. رئیس اصناف شهرستان لارستان گفت: بااحیای این کارگاه ها برای بیش از۳۰۰ نفر را به صورت…

هفت کارگاههای سنتی فرآوری ارده در لارستان با فرا رسیدن فصل زمستان احیا شد. رئیس اصناف شهرستان لارستان گفت: بااحیای این کارگاه ها برای بیش از۳۰۰ نفر را به صورت مستقیم و غیر مستقیم فراهم شده است . رسول قدسی افزود : هر ساله بیش از سه هزار تن ارده در لارستان

تولید و بیش از۳۰ درصد آن بـه کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود.
ارده این محصول شیرین و خوش طعم از دل دانه های روغنی کنجد به دست می آید و یـکی دیگر از جذابیت های  لارستان، ارده های خوشمزه آن است که موجب می شود خاطره ای شیرین بر ذهن مسافران این شهر باقی بماند. در این میان کارگاه های ارده پزی هم جایگاه ویژه گردشگری یافته و علاقه مندان زیادی را به سمت خود خوانده است .
کنعانی کارشناس تغذیه  گفت : مصرف ارده به دلیل داشتن درصد بالای چربی های اشباع نشده موجب کاهش کلسترول خون می شود.

به گزارش میلادلارستان وبه نقل از واحد مرکزی خبر، لارستان قطب تولید ارده در استان فارس و در کنار استان های هرمزگان و یزد از مراکز تولیدارده در کشور است که علاوه بر تأمین نیاز استان به استان های دیگر نیز صادر می شود .

نوشته شده در تاریخ:شنبه ۰۶ دی ۱۳۹۳ ساعت ۶:۴۸ب.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین