یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۲۰ق.ظ
::آخرین مطلب 2 ساعت پیش | افراد آنلاین: 3

شربت و مرباي آلبالو

امروز در مطبخ بي‌بي مهمون خانم (ج – ج) هستيم كه طرز تهيه مرباي آلبالو رو براي شما مي‌گن و با توجه به فراواني آلبالو در اين فصل و اين…

امروز در مطبخ بي‌بي مهمون خانم (ج – ج) هستيم كه طرز تهيه مرباي آلبالو رو براي شما مي‌گن و با توجه به فراواني آلبالو در اين فصل و اين كه زود هم كمياب خواهد شد، بهتره از فرصت استفاده كرده و با حوصله هم شربت و هم مرباي اونو تهيه كنين.

مواد لازم:

۳ كيلو آلبالو
۲ كيلو شكر

طرز تهيه:

آلبالوها را شسته و ساقه و هسته اونارو يا با دست يا با هسته‌گير جدا كنين. بعد اونارو در قابلمه ريخته و شكر هم به اون اضافه كرده و حدود ۴ – ۵ ساعت يا يك شب تا صبح به همان حال بگذاريد. بعد روي شعله تند اجاق گاز گذاشته و ول نكنيد. مرتب كف اونو بگيرين و شعله رو كم و زياد كنيد تا وقتي كه قوام اومد و رواق شد، در پارچه نازكي يا توري بريزين و در زير اون يك ظرف يا قابلمه بگذارين تا شربت از مربا جدا بشه. به اندازه لازم شربت رو بردارين و قدري هم براي روي مربا، باقي بذارين. سرد كه شد در شيشه‌هاي مناسب بريزين و در جاي خشك و خنك نگهداري كنين. (زمان لازم براي تهيه اين مربا (۲۰ – ۲۵ دقيقه است)

تذكر:

 روش ديگر تهيه مرباي آلبالو، در شماره‌هاي قبلي و در ستون پاسخ به تلفن‌هاي شما گفتيم كه از طريق تهيه شربت رواق شده است و بعد آلبالوها (اضافه مي‌شود كه اين شربت نياز به آب دارد ولي در روش بالا با جدا كردن هسته‌ها، آلبالو نيز به آب مي‌افتد و نياز به آب معمولي نيست و با آب خود آلبالو مي‌جوشانيم

نوشته شده در تاریخ:جمعه ۲۵ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۸:۱۴ق.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین