سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۵:۴۵ق.ظ
::آخرین مطلب 7 ساعت پیش | افراد آنلاین: 30

دواي گرمي (حلواي جُلاب)

حلواي جلاب در گذشته‌ و امروزه كمتر مورد استفاده خانواده‌ها بوده و هست و اين كه اين حلوا مخصوص زنان زائو است و براي تقويت استخوان‌ها بخصوص كمردرد بسيار موثر…

حلواي جلاب در گذشته‌ و امروزه كمتر مورد استفاده خانواده‌ها بوده و هست و اين كه اين حلوا مخصوص زنان زائو است و براي تقويت استخوان‌ها بخصوص كمردرد بسيار موثر است كه افراد ميانسال و باتجربه مي‌توانند با مهارت خاصي و به خوبي تهيه و درست كنند و گرم و مقوي است. در اينجا به روايت خواهر بانو عباسيان از لطيفي به تهيه اين حلوا مي‌پردازيم:

مواد لازم:

زيره سبز و زيره سياه
جوز و مخال
قرص كمر
فلفل سياه
زنجبيل
شكر و نبات كه با آب شيره درست مي‌كنيم
كمي خر خور (جو) آدم خور (گندم) از هر كدام ۷ دانه
كمي زردچوبه
روغن حيواني يا روغن مايع

طرز تهيه:

تمام موادي كه قابل شستشو است شسته، آبكش كرده و خشك مي‌كنيم و بعد از مخلوط كردن، نرم مي‌كنيم بعد آن را در روغن تفت مي‌دهيم تا بوي آن در فضا بپيچد. وقتي بو، فضا را پر كرد آماده است. شكر و نبات را با كمي آب مخلوط كرده و با‌آن شيره‌اي غليظ تهيه مي‌كنيم بعد مواد بو داده شده را در شيره مي‌ريزيم يك جوش مي‌دهيم و برمي‌داريم. حلوا كه سرد شد آماده است تا به تنهايي يا با نان خورده شود و بهتر است چند تا صبح ناشتا بخورند.

نوشته شده در تاریخ:شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۶:۵۶ب.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین