کارشناس مرکز جهاد کشاورزی حومه لارستان از بازدید رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی ازطرح های توانمندسازی بانوان کارآفرین و زنان روستایی در این شهرستان خبر…
کارشناس مرکز جهاد کشاورزی حومه لارستان از بازدید رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی ازطرح های توانمندسازی بانوان کارآفرین و زنان روستایی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی لارستان، عالیه سادات رفعت حقیقی در حاشیه بازدید رضا عزتیان از پروژه های بانوان کارآفرین و زنان روستایی این شهرستان گفت: در این بازدید که با مشارکت شبکه بهداشت و آموزش پزشکی و جهاد کشاورزی لارستان صورت گرفت، از نمایشگاه دستاوردهای زنان روستایی دهکویه ، سایت باغچه سلامت خانگی کشت محصول سالم سبزی و صیفی خانم نرگس طالبی واقع در روستای بریز و سه واحد توليدي مشاغل خانگي در زمينه توليد سويق و جوانه ها، حلواي گياهي و سنتي و توليد كيك و شيريني در شهر لار بازدید بعمل آمد.
وی افزود :اعضای صندوق اعتبارات خرد زنان منطقه دهكويه از توابع بخش مركزي لارستان با دریافت تسهیلات اعطایی صندوق توانسته اند محصولات خانگی تولید و در نمایشگاه دستاوردهای زنان روستایی که در محل مدرسه حضرت رقيه دهكويه برگزار شده بود ، به معرض نمایش عموم بگذارند.
به گفته وی در راستای دستیابی به اهداف کلان سند ملی تغذیه وامنیت غذایی ، ترویج تغذیه سالم و به منظور افزایش دسترسی به غذای سالم و توانمند سازی زنان که مدیریت تغذیه اعضای خانواده را به عهده دارند ، برنامه بهبود تغذیه جامعه زنان روستایی شهرستان با مشارکت شبکه بهداشت و اداره جهاد کشاورزی اجرا می گردد.
رفعت حقیقی دربازدید از باغچه خانگی تولید محصول سالم سبزی و صیفی به اهداف طرح در جهت تامین امنیت غذایی آحاد جامعه و بخصوص زنان روستایی با محوریت آموزش و فرهنگ سازی در راستای بهبود تغذیه گروه هدف اشاره نموده و بر ترویج ایجاد باغچه های خانگی و تولید محصولات سلامت محور، حفاظت ازمنابع پایه و تسهیل دسترسی به ریزمغذی های ضروری دریک تغذیه سالم تاکید نمود و توضیحاتی در مورد تولید کمپوست خانگی ارائه داد.
وی با اشاره به اینکه بازديد ازسه واحد توليدي مشاغل خانگي در لار نیز در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی صورت گرفت که رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ، داشتن الگوی تغذیه ای مناسب در خانواده، نقش زنان در بهبود تغذيه خانواده و اجراي الگوي تغذيه اي صحيح را از اولویت های مهم برنامه ريزي بهداشت دانست .
به گفنه وی در كارگاه توليدي حلواي گياهي و سنتي از محصول سالم كنجد و خرماي توليدي لار و گياهان دارويي بومي منطقه به منظور ماده اوليه محصولات خود استفاده مي نمايند و در كارگاه توليد سويق با رعايت موازين بهداشتي و ازمايشات ميكروبي اقدام به توليد سويق و جوانه ها مي شود.
ف ۱۱۰