معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی لارستان گفت: بعد از قریب به ۱۰ سال، با توقف روند کاهش موالید در منطقه، نرخ باروری مثبت شده است. به گزارش میلاد لارستان به…
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی لارستان گفت: بعد از قریب به ۱۰ سال، با توقف روند کاهش موالید در منطقه، نرخ باروری مثبت شده است.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از وبدا لارستان دکتر حسن فزونی معاون بهداشت دانشکده و دبیر قرارگاه جوانی جمعیت دانشکده اظهار داشت: در راستای منویات مقام معظم رهبری و تاکیدات وزیر بهداشت، از حدود دو سال قبل قرارگاه جوانی جمعیت در دانشکده تشکیل شده که در سال گذشته، طی ۱۱ جلسه برگزار شده در این قرارگاه، ۸۸ درصد ۹۲ مصوبه آن اجرایی شده است.
وی افزود: کمیته های زیر مجموعه قرارگاه نیز طی سال گذشته بیش از ۴۰ جلسه با قریب به ۲۰۰ مصوبه برگزار شده و بیش از ۹۰درصد آن نیز اجرایی شده است .
معاون بهداشت دانشکده اذعان داشت: مجموعه علوم پزشکی لارستان، فعالیت در حوزه جوانی جمعیت را از اولویت های مهم خود دانسته و اقداماتی از جمله موارد زیر را در کارنامه خود دارد:
– برگزاری ۱۵۰ کارگاه آموزشی و توانمند سازی برای کارکنان مختلف
– برگزاری ۱۱۰۰ جلسه آموزشی در مراکز و خانه بهداشت ها و همچنین مناطق شهری برای عموم مردم
– اختصاص ۱۰۰ فقره تسهیلات ۲۰ میلیون تومانی بدون بهره جهت زوجین جوان در حوزه ازدواج و فرزندآوری .
– اعطای دورکاری جهت خانم های باردار و واجد شرایط برای ۲۵ نفر در طول سال.
– کارانه تشویقی جهت پرسنل دارای سه فرزند و بیشتر
– طی دو مرحله اختصاص کارانه به کارکنان حوزه بهداشت از جمله ماما ، مراقب سلامت و بهورز که در مشاوره فرزند آوری موفق بوده اند.
– تهیه و توزیع و چاپ کتاب و کتابچه ، پوستر و بنر های آموزشی با محتوای فرزند آوری.
– فعال سازی آموزش آبشاری به بیش از ۲۰ هزار نفر در فضای مجازی از طریق رابطین و دواطلبین سلامت و کارکنان ادارات برای مخاطبین.
– راه اندازی مرکز ناباروری سطح دو در کلینک تخصصی و فوق تخصصی هاشمی زاده.
– اعزام ۸ نفر از کارکنان حوزه معاونت بهداشت دانشکده به دوره ویژه ۷ روزه تحت عنوان «هادیان زندگی».
_ فعال سازی مرکز نفس(نجات فرزندان سقط) جهت پیشگیری از سقط های عمدی
– مشاوره فرزند آوری توسط کارکنان معاونت بهداشت دانشکده جهت خانم های متاهل سنین باروری با رقم ۶۶ درصدی و رشد ده درصدی این آمار نسیت به سال گذشته.
دکتر فزونی در پایان خاطر نشان کرد: آمارهای نشان می دهد، طی اقدامات صورت گرفته طی دو سال گذشته، روند کاهش موالید و نرخ باروری متوقف شده و بعد از قریب به ۱۰ سال نرخ باروری مثبت شده است.
وی تصریح کرد: نباید این موفقیت و اتفاق خوب را پایان کار دانسته و باید تمام دستگاه های اجرایی وارد کار جهادی شوند. باید ظرفیت های مردمی بصورت ویژه وارد این عرصه شوند و حتی خیرین محترم در این زمینه ورود کنند چرا که هشدار در این خصوص جدی است.
ف ۱۱۰
بیشترشون درآمدشون از خارج است ومشکل مالی ندارن بخاطر همین نرخ موالید بالاست