Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the health-check domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/mldl/domains/mldl.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6121

Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/mldl/domains/mldl.ir/public_html/wp-config.php on line 121
اتمام ۱۰۰ متر از پوشش بتُنی دیواره و سقف تونل شهیده بیگلری
پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۴۷
::آخرین مطلب 4 ساعت پیش | افراد آنلاین: 2

اتمام ۱۰۰ متر از پوشش بتُنی دیواره و سقف تونل شهیده بیگلری

مدیرکل راه و شهرسازی لارستان گفت: طول تونل ۴۳۰ متر که حفاری آن به پایان رسیده و هم اکنون پیمانکار مشغول اجرای لاینینگ (پوشش یکپارچه بتنی مسلح سقف و دیواره‌ها)…

مدیرکل راه و شهرسازی لارستان گفت: طول تونل ۴۳۰ متر که حفاری آن به پایان رسیده و هم اکنون پیمانکار مشغول اجرای لاینینگ (پوشش یکپارچه بتنی مسلح سقف و دیواره‌ها) است و ۱۰۰ متر از لاینینگ نیز در حال حاضر به اتمام رسیده است.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی لارستان، سجاد میرزایی مدیرکل راه و شهرسازی لارستان در بازدید از عملیات اجرایی تونل شهیده باختر بیگلری در محور لار – بستک به تشریح آخرین اقدامات صورت گرفته در این پروژه پرداخت .

میرزایی اظهار کرد : محور لار – بستک بخشی از حلقه اتصال مرکز کشور به بنادر لنگه، چارک، آفتاب و جزایر کیش و سیری بوده و یگانه مسیر ارتباط مستقیم زمینی استان فارس به مناطق مذکور می باشد.

میرزایی با بیان اینکه این تونل در جهت رفع نقاط حادثه خیز و از محل اعتبارات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در حال احداث است ، افزود : طول تونل ۴۳۰ متر که حفاری آن به پایان رسیده و هم اکنون پیمانکار مشغول اجرای لاینینگ (پوشش یکپارچه بتنی مسلح سقف و دیواره‌ها) است و ۱۰۰ متر از لاینینگ نیز در حال حاضر به اتمام رسیده است .

وی با اشاره به اینکه تونل شهیده باختر بیگلری بهترین و اثرگذارترین راهکار برای حل مشکلات ترددی گردنه پاسخند در محور لار – بستک است، گفت : اجرای این پروژه، ضمن کاهش تصادفات و افزایش ایمنی، موجب تسهیل در امر حمل و نقل و به تبع آن، موجب افزایش ترانزیت کالا و رونق اقتصادی شده و در آینده با تکمیل سایر طرح‌های راهسازی در این محور نقش مهمی در دسترسی آسان مناطق شمال و غرب هرمزگان به لارستان را به دنبال خواهد داشت.

ف ۱۱۰

 


Deprecated: پروندهٔ Theme without comments.php از نگارش 3.0 که جایگزینی در دسترس نداردمنسوخ شده است. Please include a comments.php template in your theme. in /home/mldl/domains/mldl.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6121

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین