جمعه ۱۶ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۷:۰۵ق.ظ
::آخرین مطلب 17 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

سیدالشهدای مرجعیت و فقاهت، به ملکوت اعلا پیوست

ایران اسلامی نه، جهان تشیع نه، کشورهای اسلامی نه، بلکه جهان بشریت و مستضعفین جهان و همه آن‌هایی که نام بردیم، در شهادت امام شهید و سیدالشهدای مرجعیت و فقاهت،…

ایران اسلامی نه، جهان تشیع نه، کشورهای اسلامی نه، بلکه جهان بشریت و مستضعفین جهان و همه آن‌هایی که نام بردیم، در شهادت امام شهید و سیدالشهدای مرجعیت و فقاهت، به‌وسیله‌ی کسانی که آباء و اجداد آنان، شبانه هفتاد پیامبر را شهید می‌کردند و صبح ، گویی هیچ حادثه‌ای رخ نداده، به‌کار مشغول می‌شدند، به سوگ نشسته‌اند.

خواستم بنگارم که کشتن دانشمندان و نوابغ روزگار و دلسوزان جامعه و شجاعان صحنه نبرد و سخاوتمندان قانع و عادلان حلیم و حکیمان عزیز و ستاران عیوب، ظلم به انسانیت در همه اعصار و قرون است، اما به یاد پیام قرآن افتادم که مگر فرزندان کسانی که انبیا را به ناحق می‌کشتند برای انسان‌ها ارزش قائلند که بتوان آن‌ها را از فساد برحذر داشت؟!

وقتی می‌اندیشم که چرا جهان به چند حیوان دوپا اجازه می‌دهد که به فاصله دو سال، بهترین انسان‌ها را با تسلیحات نامتعارف از بین ببرد و بشریت را از هدایت و راهنمایی آنان محروم سازد؛ و سید حسین نصرالله ها، یحیی السنوارها، حاج قاسم ها، مهدی المهندس ها و مانند این ها، را از دسترس مردم خارج کند؛ دوباره به یاد پیام الهی می‌افتم که: «یقتلون النبیین بغیر الحق» (بقره آیه ۶۱)

آری اینان کسانی هستند که بسیاری از پیامبران را سر بریدند، یا زنده به چاه افکندند، یا آنان را در دیگ جوشاندند یا سوزاندند و کشتند… .

[حرامیان، بزرگ و کوچک، طفل و پیرمرد، جوان و نوجوان، زن و مرد هم برایشان مفهومی ندارد.

راستی حدود ۲۰۰ دانش‌آموز دختر و معلمان دبستان میناب چه کرده بودند که باید ساختمان روی سرشان آوار شود؟!

افسر بازنشسته ارتش آمریکا می‌گوید: « محض رضای خدا، چه دلیلی می‌تواند باعث شود که ما مدرسه‌ی دخترانه‌ در ایران را بمباران کنیم؟ من در چنین سیستم‌هایی کار کردم، شغل من همین بوده، می‌دانم که کسی به‌طور تصادفی، مرتکب چنین اشتباهی نمی‌شود.»]

به اصل مطلب برگردیم:

برخی غیر ایرانی نوشتند به‌رغم شایعات، آیت‌ا… خامنه‌ای عزت ملت خود را به آمریکا نفروخت؛ بلکه جانش را فدای ملت ایران کرد.

آری، در هفته‌های اخیر سخن جدش سیدالشهدا را تکرار می فرمود که حضرت فرمود: « مثل منی با یزید بیعت نمی‌کند و ملت سربلند و متمدن ایران با آدمی مثل ترامپ بیعت نمی‌کند. »

و راه جد خویش را پیمود. تاریخ، نام آن  سلاله رسول خدا(ص) را به احسن وجه، ثبت و ضبط خواهد کرد و آیندگان خواهند دانست که آن بزرگوار، اندیشمند بی نظیری بود که ایران اسلامی را در ابعاد مختلف به اوج خود رساند.

در پایان، بیدار باشیم، راه مستقیم امامین انقلاب را از دست ندهیم و به مسیر شیاطین گرفتار نگردیم و انقلاب اسلامی را به دست صاحب حقیقی آن، امام زمان (عج) بسپاریم.

ن220

نوشته شده در تاریخ:پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۲۳ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین