دوشنبه ۰۱ تیر ۱۴۰۵ ساعت ۷:۱۷
::آخرین مطلب 7 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

کیفیت آموزشی نباید قربانی شرایط کنونی شود

به گزارش میلاد لارستان به نقل از وبدا لارستان، با هدف بررسی تمهیدات لازم و برنامه‌ریزی عملیاتی جهت بازگشت دانشجویان به کلاس‌های درس، نشست شورای آموزشی دانشکده به ریاست دکتر…

به گزارش میلاد لارستان به نقل از وبدا لارستان، با هدف بررسی تمهیدات لازم و برنامه‌ریزی عملیاتی جهت بازگشت دانشجویان به کلاس‌های درس، نشست شورای آموزشی دانشکده به ریاست دکتر روح اله کریمی و با حضور معاون آموزش، تحقیقات، دانشجویی‌فرهنگی، رؤسای دانشکده‌های تابعه و برخی مدیران مجموعه، برگزار شد.

دکتر روح‌اله کریمی، رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان، در ابتدای این نشست با تبریک روز استاد، از مجاهدت‌های علمی اساتید در پیشبرد اهداف نظام سلامت قدردانی کرد و حضور آنان را ستون اصلی تحول در دانشکده دانست.
رئیس دانشکده با اشاره به تحولات اخیر کشور تأکید کرد: «اگرچه شرایط کنونی حساسیت‌های خاص خود را دارد، اما به هیچ عنوان نباید اجازه داد کیفیت آموزش مختل شود. دانشجو باید در استانداردی بالا آموزش ببیند تا سلامت آینده جامعه تضمین گردد.»
در این جلسه مقرر شد با نگاهی منعطف و متناسب با شرایط موجود، بهترین مدل برنامه‌ریزی برای دروس تئوری و به‌ویژه دوره‌های حساس کارورزی و کارآموزی در بیمارستان‌ها تدوین شود تا خللی در روند فارغ‌التحصیلی دانشجویان ایجاد نگردد.
دکتر کریمی با اشاره به لزوم آماده‌باش کامل بخش‌های دانشجویی و فرهنگی، دستور داد تمامی زیرساخت‌های خوابگاهی، سلف‌سرویس و فضاهای آموزشی پیش از ورود دانشجویان به طور کامل پایش و آماده‌سازی شوند.
رئیس دانشکده در پایان خاطرنشان کرد: «قطعاً با محدودیت‌هایی روبرو خواهیم بود، اما تمام همت مجموعه مدیریتی دانشکده بر این است که دانشجویان عزیز با کمترین چالش ممکن به فضای تحصیل بازگردند و تمرکز آن‌ها تنها بر یادگیری و پژوهش باشد.»

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین