براي جلوگيري از فاسد شدن ترشي؛ هيچ گاه دو نوع ترشي را باهم مخلوط نكنين. قاشق چرب درون ظرف ترشي نزنين. اگر به ترشي كمي گلپر اضافه كنين، علاوه بر…
براي جلوگيري از فاسد شدن ترشي؛ هيچ گاه دو نوع ترشي را باهم مخلوط نكنين. قاشق چرب درون ظرف ترشي نزنين. اگر به ترشي كمي گلپر اضافه كنين، علاوه بر معطر شدن ترشي، از فساد اون هم جلوگيري ميكنه. وقتي كه ترشي تهيه ميكنين چند لحظه صبر كنين تا هواي درون ظرف خارج بشه بعد سر شيشه يا ظرف ترشي را ببندين.
***
براي اين كه ريزش مو نداشته باشين ميتونين كمي روغن گل سرخ و كندر مخلوط كنين و به موهاتون بمالين تا ريزش نداشته باشد.
براي تهيه روغن گل سرخ هم به چند روش ميتونين اونو تهيه كنين:
۱-مقداري گل سرخ در آب بجوشونين، صاف كنين بعد آب اونو در روغن كنجد يا روغن زيتون آنقدر بجوشونين تا غليظ بشه.
۲-برگهاي گل سرخ تازه را بكوبيد آب اونو صاف كنين و با روغن كنجد مخلوط كنين و روي شعله گاز بجوشونين تا به صورت روغن در بيايد.
۳-مقداري برگ گل سرخ رو در روغن كنجد بخيسانين و در آفتاب قرار بدين پس از چند روز كه سفيد شد برگها رو خارج كنين و دوباره مقداري برگ گل سرخ تازه رو در همون روغن بخيسانين و باز كه سفيد شد خارج كنين و دوباره برگ گل سرخ تازه در اون قرار بدين تا هفت بار كه رنگ روغن سرخ ميشه و روغن گل سرخ شما آماده است.
***
بيبي خوردن گيلاس رو بعد از غذا، سفارش نميكنه چون اطمينان داره باعث تخم و كرم معده ميشه. همانطور سفارش ميكنه بعد از خوردن گيلاس، آب نياشاميد چون دچار دل درد خواهيد شد. براي اونايي كه رژيم لاغري ميخوان بگيرن هم سفارش مي كنه از هيچ نوع قرص و كپسول و داروهاي شيميايي كه اثرات بدي در بدن به وجود ميآرن، استفاده نكنن و بهتره به مدت ۳ هفته هر روز ۱/۵ كيلو گيلاس با ۱/۵ ليتر شير بدون چربي خورده بشه و از خوردن هر نوع غذاي ديگه در طول روز خودداري كنن. در اين سه هفته ۱۶ كيلو لاغر ميشن بدون اين كه از قواي بدني اونا كم بشه.
بيبي اضافه ميكنه:
براي جلوگيري از خونريزي بيني علاوه بر دستوراتي كه تا حالا ياد گرفته و استفاده ميكردين اينو هم اضافه كنين كه اگه يك تكه پنبه رو به آبليمو آغشته كنين و در بيني بگذارين، جلو خونريزي بيني گرفته ميشه. چون ليمو انقباض رگهاي مويي خون رو بند ميآره.
بيبي ميگه يادتون باشه كه ليمو ترش «گوهر ميوهها»ست و خواص زيادي داره كه حتماً دركتابها، نشريات و در ميلاد لارستان خوندين.