جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۵:۵۰ق.ظ
::آخرین مطلب 8 ساعت پیش | افراد آنلاین: 1

يادآوري نكات خانه‌داري از زبان بي‌بي(2)

خوب مي‌دونين كه اضافه كردن آبليمو به خورشت، مزه و طعم اونو بهتر مي‌كنه، پس سعي كنين بعد از اين كه خورشت پخت و شعله اونو خاموش كردين، آبليمو بريزين…

خوب مي‌دونين كه اضافه كردن آبليمو به خورشت، مزه و طعم اونو بهتر مي‌كنه، پس سعي كنين بعد از اين كه خورشت پخت و شعله اونو خاموش كردين، آبليمو بريزين چون رنگ خورشت رو تغيير مي‌ده.
***
اگه خورشت شما شور شده،‌ ناراحت نشين و داخل اون آب اضافي نريزين، چون آبها بر اثر جوشيدن بخار مي‌شه و غذاتون دوباره شور مي‌مونه، بهتر كه يك سيب‌زميني رو پوست بگيرين و درسته داخل قابلمه خورش بندازين و موقع مصرف،‌ سيب‌زميني رو خارج كنين.
***
اگر غذايي كه مي‌پزين ته گرفت و سوخت، اونو در قابلمه ديگه‌اي بريزين و كمي نمك و آب گرم و روغن به اون اضافه كنين و دوباره روي اجاق گذاشته تا چند جوش بزنه و اصلاً ته قابلمه رو كه سوخته به قابلمه بعدي منتقل نكنين.
***
اگه مي‌خواين قورمه‌ سبزي خوب جا بيفته و روغن بيندازه، شعله رو كم كنين تا در مدت زمان بيشتري بپزه. مي‌تونين از آرام پز هم استفاده كنين.
***
براي اين كه خورشت فسنجان به روغن بيشتري بيفته و خوشمزه‌تر بشه، آب سرد رو كم‌كم به اون ضافه كنين در ضمن بي‌بي مي‌گه سعي كنين روزانه از پياز، سير، ترب و فلفل استفاده كنين چون از لحاظ ميكروب‌كشي بسيار مفيدند و به ترتيب اهميت پياز در درجه اول و سير و ترب و فلفل در درجات بعدي هستن.

نوشته شده در تاریخ:جمعه ۲۵ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۶:۵۹ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین