شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۳:۲۹
::آخرین مطلب 4 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

يادآوري نكات خانه‌داري از زبان بي‌بي(2)

خوب مي‌دونين كه اضافه كردن آبليمو به خورشت، مزه و طعم اونو بهتر مي‌كنه، پس سعي كنين بعد از اين كه خورشت پخت و شعله اونو خاموش كردين، آبليمو بريزين…

خوب مي‌دونين كه اضافه كردن آبليمو به خورشت، مزه و طعم اونو بهتر مي‌كنه، پس سعي كنين بعد از اين كه خورشت پخت و شعله اونو خاموش كردين، آبليمو بريزين چون رنگ خورشت رو تغيير مي‌ده.
***
اگه خورشت شما شور شده،‌ ناراحت نشين و داخل اون آب اضافي نريزين، چون آبها بر اثر جوشيدن بخار مي‌شه و غذاتون دوباره شور مي‌مونه، بهتر كه يك سيب‌زميني رو پوست بگيرين و درسته داخل قابلمه خورش بندازين و موقع مصرف،‌ سيب‌زميني رو خارج كنين.
***
اگر غذايي كه مي‌پزين ته گرفت و سوخت، اونو در قابلمه ديگه‌اي بريزين و كمي نمك و آب گرم و روغن به اون اضافه كنين و دوباره روي اجاق گذاشته تا چند جوش بزنه و اصلاً ته قابلمه رو كه سوخته به قابلمه بعدي منتقل نكنين.
***
اگه مي‌خواين قورمه‌ سبزي خوب جا بيفته و روغن بيندازه، شعله رو كم كنين تا در مدت زمان بيشتري بپزه. مي‌تونين از آرام پز هم استفاده كنين.
***
براي اين كه خورشت فسنجان به روغن بيشتري بيفته و خوشمزه‌تر بشه، آب سرد رو كم‌كم به اون ضافه كنين در ضمن بي‌بي مي‌گه سعي كنين روزانه از پياز، سير، ترب و فلفل استفاده كنين چون از لحاظ ميكروب‌كشي بسيار مفيدند و به ترتيب اهميت پياز در درجه اول و سير و ترب و فلفل در درجات بعدي هستن.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین