در اين فصل گرما، يكي از كارهايي كه بايد هر كدبانوي خونه به اون توجه داشته باشه، پختن غذاهاي مقوي و متنوع است كه اشتها رو تحريك كنه، چون گرما…
در اين فصل گرما، يكي از كارهايي كه بايد هر كدبانوي خونه به اون توجه داشته باشه، پختن غذاهاي مقوي و متنوع است كه اشتها رو تحريك كنه، چون گرما و خستگي از عواملي است كه ميتونه روي اشتها تأثير منفي بذاره و شما رو كماشتها و در نتيجه ضعيف و لاجو(۱) بكنه. با تهيهي خورشت لوبيا سبز با قارچ كه به راحتي در بازار يافته ميشه ميتونين به سفرهتون يه تنوعي بدين . براي بچهها يي كه گوشت نميخورن هم خوبه.
مواد لازم:
قارچ: ۴۰۰ گرم
لوبيا سبز: ۴۰۰ گرم
پيازداغ طلايي رنگ شده: ۲ قاشق غذاخوري سر صاف
رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
آب ليمو: ۱/۵ استكان
آب و روغن: به ميزان لازم
نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه:
قارچها را شسته و حلقه حلقه كرده با روغن و يك قاشق آبليمو تفت بدين.
لوبياسبزها را هم تميز شسته و خورد كرده و تفت بدين. بعد لوبياها را با پياز سرخ شده و كمي آب و رب گوجه فرنگي، بجوشونين تا نيمپز بشه بعد قارچها با نمك و فلفل و زردچوبه و بقيه آب ليموها به اون اضافه كرده تا چند جوش بخوره و خورشت جا بيفته و غليظ بشه تا اين خورشت خوشمزه آماده خوردن و نوش جون كردن بشه.
۱-لاجو: شخص لاغر كه ضعف بدني دارد.